Αρχική Ν. Κορινθίας Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση της ‘Ενωσης Κρητών Κορινθίας “Ο Ψηλορείτης”

Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση της ‘Ενωσης Κρητών Κορινθίας “Ο Ψηλορείτης”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κρητών Κορινθίας «ο Ψηλορείτης», που εδρεύει στην Κόρινθο, οδός Αχιλλέως 8, σύμφωνα με το Καταστατικό της, προσκαλεί όλα τα τακτικά και επίτιμα μέλη της, να λάβουν μέρος στις εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει στις 19/12/2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα της ‘Ένωσης, όπου θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός έτους 2021.

2. Ειδικός Οικονομικός Απολογισμός έτους 2021

3. Προϋπολογισμός έτους 2022.

4. Εισήγηση και ψηφοφορία για τροποποίηση άρθρων Καταστατικού.

Η συμμετοχή όλων κρίνεται αναγκαία για την ομαλή και συνεχή λειτουργία της Ένωσης.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση για τα παραπάνω θέματα, θα επαναληφθεί, την επόμενη Δευτέρα 27/12/2021, στον ίδιο τόπο και ώρα 19:00 με παρουσία οσονδήποτε μελών του συλλόγου, όπως ορίζεται από το καταστατικό.

Σε όλη τη διαδικασία θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα κατά της διασποράς του covid-19 όπως η συνεχής χρήση μάσκας, επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή PCR ή Rapid test εντός 48 ωρών.

Μετά Τιμής

Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Erasmus+: Ενθουσιασμένοι οι νέοι που ταξίδεψαν στη Ρόντα της Ισπανίας μέσω του Ινστιτούτου Σπάρτης
Επόμενο άρθροΟμάδα του ΕΚΑΒ εκπαίδευσε το προσωπικό του Δήμου Τρίπολης – Τζιούμης: “Εξαιρετική η συνεργασία με το ΕΚΑΒ” (VIDEO)