Αρχική Eπικαιρότητα Χτύπησε την 14χρονη κόρη του με ξύλινη κουτάλα και εκείνη τον έστειλε...

Χτύπησε την 14χρονη κόρη του με ξύλινη κουτάλα και εκείνη τον έστειλε στο αυτόφωρο

Η ανήλικη έφυγε κρυφά μέσα στη νύχτα για να ζητήσει βοήθεια

Καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι μετά το σχολείο και αυτό φέρεται να πυροδότησε την έντονη αντίδραση του πατέρα της, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε την 14χρονη μαθήτρια με ξύλινη κουτάλα στο κεφάλι και στα πόδια.

Η ανήλικη, μετά το περιστατικό στο σπίτι τους, έφυγε κρυφά μέσα στη νύχτα, περπάτησε γύρω στα τρία χιλιόμετρα και κατέφυγε σε φιλικό σπίτι. Οι άνθρωποι, όταν ενημερώθηκαν για το συμβάν, σκέφτηκαν να καλέσουν το Χαμόγελο του Παιδιού και την Αστυνομία.

Ο 52χρονος πατέρας παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμου ατόμου και της απειλής σε βάρος ανήλικου. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, ωστόσο στον πατέρα τέθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει την ανήλικη κόρη του στον χώρο της μέχρι να διεξαχθεί η δίκη.

Το κορίτσι είχε σχολάσει από το σχολείο και αντί να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι κατέβηκε στο κέντρο της πόλης με μία φίλη για βόλτα. Για το επίμαχο περιστατικό με τον πατέρα της φέρεται να κατέθεσε ότι φοβήθηκε για τη ζωή της καθώς είναι επιθετικός γενικά.

Πηγή: www.cretalive.gr