Αρχική Eπικαιρότητα Αμετανόητος ο δολοφονος – «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα»

Αμετανόητος ο δολοφονος – «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα»

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 51χρονος καθ´ομολογίαν δράστης της άγριας δολοφονίας του 66χρονου στη Γλυφάδα.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε αμετανόητος ενώπιον των δικαστικών λειτουργών. Παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του και μέσω του δικηγόρου του δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Στα 31 μου χρόνια αυτός ο άνθρωπος μου κατέστρεψε τη ζωή».

Δολοφόνησε τον 66χρονο με μαχαίρι και αεροβόλο

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 51χρονος αφού επιτέθηκε στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του με μαχαίρι στρατιωτικού τύπου και του κατάφερε χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματος στη συνέχεια έβγαλε ένα αεροβόλο και ενώ ο 66χρονος βρισκόταν πεσμένος στο πεζοδρόμιο, οτου έριξε σχεδόν εξ’ επαφής στο κεφάλι .

Το αεροβόλο μαζί με το στρατιωτικό τύπου μαχαίρι, το κατάσχεσαν οι αστυνομικοί .

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως ο 51χρονος είναι απολύτως ψύχραιμος και από την πρώτη στιγμή δείχνει να έχει καταλάβει τι έχει κάνει και που βρίσκεται.

Για τα χρήματα δολοφόνησε τον σύντροφο της μητέρας του

«Το είχα πάρει απόφαση από καιρό», είχε υποστηρίξει, μεταξύ άλλων, ο 51χρονος δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας του 66χρονου επί χρόνια συντρόφου της μητέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος φέρεται να μην αποδέχθηκε ποτέ αυτή τη σχέση και πίστευε ότι ο 66χρονος ήταν υπεύθυνος που τον είχαν αποκλείσει οικονομικά.

Πρόσφατα, τον τελευταίο μήνα, είχε επιστρέψει από τη Δανία βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιό του, το οποίο και εκτέλεσε σήμερα. Κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, πήγε στη Γλυφάδα στο κατάστημα που διατηρεί η μητέρα του, λογομάχησε με τον 66χρονο και στη συνέχεια του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον μαχαίρωσε σε κοιλιά, θώρακα και λαιμό.