Αρχική Eπικαιρότητα Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σαρωτικός Ανδρουλάκης στο 3,5% των ψήφων

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σαρωτικός Ανδρουλάκης στο 3,5% των ψήφων

Σαρωτική είναι η επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη ως τώρα στο 3,5% των καταμετρημένων ψήφων.

Στο 3,5% των καταμετρημένων ψήφων ως τώρα, ο Νίκος Ανδρουλάκης απολαμβάνει τεράστια διαφορά από τον Γιώργο Παπανδρέου για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, που θα αναδείξει τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης στο 12% των ψηφισάντων είναι μπροστά 65%-35% και οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως η πορεία της καταμέτρησης θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα.
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Το πρώτο αποτέλεσμα στον Βελβεντό Κοζάνης

Σάρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Βελβεντό Κοζάνης, όπου καταγράφηκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Τα εν λόγω αποτελέσματα έδωσαν «καθαρό» νικητή τον Νίκο Ανδρουλάκη με 68%-32%.
Τεράστια η συμμετοχή των ψηφοφόρων
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ψήφισαν 206.000 ψηφοφόροι σε όλα τα εκλογικά τμήματα και χρειάστηκε να δοθεί παράταση μισής ώρας στην διαδικασία. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η προσέλευση σήμερα ξεπέρασε τον πήχη της συμμετοχής στη δεύτερη Κυριακή της εκλογής του 2017.

Να θυμίσουμε πως στον πρώτο γύρο ψήφισαν συνολικά 270.706 πολίτες. Αυτή τη βδομάδα, οι διαδικασίες είναι πιο γρήγορες, καθώς οι ψηφοφόροι δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν αίτηση μέλους ή φίλου, ούτε να πληρώσουν εκ νέου τα 3 ευρώ, ενώ οι σταυροί επιλογής είναι μόνο δύο.

www.athensvoice.gr