Αρχική Eπικαιρότητα Σε κρίσιμη κατάσταση ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς

Σε κρίσιμη κατάσταση ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι πλέον η κατάσταση του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στην εντατική του «Ευαγγελισμού».

Ο Μητροπολίτης έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, πολυοργανική ανεπάρκεια, ενώ έχει επιδεινωθεί σοβαρά η κατάσταση του αναπνευστικού του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα orthodoxtimes.gr, το ιατρικό προσωπικό που τον φροντίζει επιχείρησε να τον «ξυπνήσει», αλλά ο Μητροπολίτης δεν ανταποκρίθηκε. Η κατάσταση του είναι ιδιαιτέρως σοβαρή και οι γιατροί είναι πολύ συγκρατημένοι ως προς την εξέλιξη της υγείας του.

Υπενθυμίζεται πως ο Μητροπολίτης Αιτωλίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις 18 Νοεμβρίου και τις πρώτες ημέρες παρέμεινε στην οικία του. Παρά την επιδείνωση της υγείας του, αρχικά αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, κάτι που τελικά έγινε μετά από την επιμονή του συγγενικού περιβάλλοντος του. Αρχικά νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου και στη συνέχεια διακομίσθηκε στον «Ευαγγελισμό».

Προηγούμενο άρθροΑνδρέας Λοβέρδος: Στις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου θα ψηφίσω τον Νίκο Ανδρουλάκη
Επόμενο άρθροΝεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως σε νησιωτικές και παράκτιες περιοχές αναμένονται την Τετάρτη