Αρχική Ν. Κορινθίας Γ.Ψυχογιός : Άμεσα τα αντιπλημμυρικά και αντδιαβρωτικά έργα στο Σχίνο(VIDEO)

Γ.Ψυχογιός : Άμεσα τα αντιπλημμυρικά και αντδιαβρωτικά έργα στο Σχίνο(VIDEO)

Στην τέταρτη κατά σειρά επίσκεψή μας στον Σχίνο και την Κοινότητα Πισίων το περασμένο Σάββατο, συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και εκπροσώπους Συλλόγων της περιοχής προκειμένουν να ενημερώσουμε για τις παρεμβάσεις μας στη Βουλή στα ζητήματα που είχαβν οι ίδιοι θέσει αλλά και να δούμε από κοντά την κατάσταση που επικρατεί μετά τις πρόσφατη νεροποντή που προκάλεσε πολά προβλημτα στο οδικό δίκτυο, την ΄υδρευση και τις υποδομές.

 

Αυτό που προκύπτει είναι έξι μήνες αδράνειας μετά τη μεγάλη πυρκαγιά στα Γεράνεια. Το “επιτελικό κράτος” της κυβέρνησης φαντάζει ως το πιο σύντομο ανέκδοτο για την τοπική κοινωνία

 

Επιμένουμε και ζητάμε να ξεκινήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά και αντδιαβρωτικά έργα στο Σχίνο και την ευρύτερη περιοχή με βάση τη μελέτη της Διεύθυνσης Δασών Κορινθίας που εκπονήθηεκ ταχύτατα, γιατί η κατάσταση είναι τραγική και επικίνδυνη. Ζητάμε επίσης να προχωρήσουν οι αναγκαίες ενισχύσεις και ελαφρύνσεις στους πληγέντες επαγγελματίες και κατοίκους πο είχε εξαγγείλει οι κυβέρνηση εμπαίζοντας τους διακιο΄τχους.

 

Οι παρεμβάσεις μας στη Βουλή και εκτός, θα συνεχιστούν στοχευμένα και με ένταση σε αυτή την κατεύθυνση, για την υπεράσπιση των ανθρώπων της περιοχής, των τυποδομών και φυσικά του περιβάλλοντος που έχει υποστεί τεράστια ζημιά από τις πρόσφατες πυρκαγιές που κατέστρεψαν περί τα 70.000 στρέμματα δάσους.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης : Διανομή αγαθών στους δικαιούχους ΤΕΒΑ(VIDEO)
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 7.009 νέα κρούσματα, 697 διασωληνωμένοι, 99 θάνατοι – 568 κρούσματα στην Πελοπόννησο