Αρχική Eπικαιρότητα Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Δόθηκε νέα παράταση στην ψηφοφορία – Ρεκόρ με πάνω από...

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Δόθηκε νέα παράταση στην ψηφοφορία – Ρεκόρ με πάνω από 260.000 πολίτες

Μαζική είναι η προσέλευση των ψηφοφόρων στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, γεγονός που ώθησε τους υποψηφίους να αιτηθούν και δεύτερη παράταση, μέχρι τις 21:00, επί της διαδικασίας ψηφοφορίας, λόγω της αυξημένης προσέλευσης που παρατηρείται στα εκλογικά κέντρα.

Σημειώνεται πως νωρίτερα η Επιτροπή Καταστατικού και Εκλογικών Διαδικασιών (ΕΔΕΚΑΠ) είχε αποφασίσει την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, ενώ μέχρι και λίγο μετά τις 19:30 είχαν ψηφίσει πάνω από 260.000 πολίτες.

Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα από τον υποψήφιο για την προεδρία και πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, με το οποίο συναίνεσε και η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Οι εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής βρίσκονται στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος. Από τις 7.00 το πρωί άνοιξαν τα 840 εκλογικά τμήματα που έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα και 22 στο εξωτερικό.

Οι εσωκομματικές εκλογές διεξάγονται σε δύο γύρους, στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, με τους Νίκο ΑνδρουλάκηΠαύλο ΓερουλάνοΧάρη ΚαστανίδηΑνδρέα ΛοβέρδοΓιώργο Παπανδρέου και Παύλο Χρηστίδη να συμμετέχουν στην «κούρσα» για την ηγεσία του κόμματος.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον Εθνικό Εκλογικό Κατάλογο, είναι μέλη ή φίλοι του Κινήματος Αλλαγής ή κατά την ημέρα της ψηφοφορίας συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση εγγραφής.

Προηγούμενο άρθροΦωτιά σε όχημα στην Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου – Απανθρακωμένος ο οδηγός
Επόμενο άρθροΕκλογές ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Πρώτο εκλογικό αποτέλεσμα για τον Νομό Κορινθίας