Αρχική Eπικαιρότητα “Χαμόγελο του Παιδιού”: Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης –...

“Χαμόγελο του Παιδιού”: Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης – O K. Γιαννόπουλος στο SUPER TV (video)

O Πρόεδρος και ιδρυτής του “Χαμόγελου του Παιδιού” Κώστας Γιαννόπουλος στην εκπομπή “Η Πελοπόννησος Σήμερα”, 2/12/2021

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», πιστό στην αποστολή του για κάθε παιδί και οικογένεια σε ανάγκη στην Ελλάδα, πραγματοποιεί πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες από τις οδυνηρές ανατροπές που έχει προκαλέσει η πανδημία στα νοικοκυριά και τις ακόμα πιο έντονα αρνητικές συνέπειες που έχει επιφέρει στις ήδη αδύναμες οικονομικά οικογένειες.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα Χριστουγεννιάτικα  Βazaars, που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια να χαρίσει σε κάθε παιδί σε ανάγκη το πολυτιμότερο δώρο, το Χαμόγελό του.

Σε 25 Χρόνια Προσφοράς «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  έχει υποστηρίξει 1.802.303 παιδιά και οικογένειες πανελλαδικά. Για να συνεχίσουμε και φέτος τα Χριστούγεννα, χρειαζόμαστε την πολύτιμη υποστήριξή σας.

 

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στην Αργολίδα / Κατασχέθηκε πάνω από μισό κιλό κάνναβης
Επόμενο άρθροΕπιδότηση ανέργων: Ποιοι ωφελούνται – Σήμερα λήγει η προθεσμία των αιτήσεων