Αρχική Ν. Λακωνίας Δήμος Σπάρτης: Απέχουν από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και οι...

Δήμος Σπάρτης: Απέχουν από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και οι τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης

Θα απέχουν από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης και οι τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (“Ενωμένοι Πολίτες”, “Δημοτική Ενωτική Κίνηση”, “Λαϊκή Συσπείρωση”), μετά τη συστηματική -όπως αναφέρουν- αγνόηση του αιτήματός τους, από τη Δημοτική Αρχή του Δημάρχου κ. Πέτρου Δούκα, για δια ζώσης συνεδριάσεις.

Ειδικότερα, από τον συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Η παράταξη μας «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης», καθώς και οι υπόλοιπες Δημοτικές Παρατάξεις, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1ης Δεκεμβρίου 2021, θα απέχουμε. Ο λόγος, η συστηματική αγνόηση του αιτήματος μας, για δια ζώσης συνεδριάσεις στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, όπως προβλέπεται, συμφώνως με τις ειδικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, για συνεδριάσεις δια ζώσης.

Η αγνόηση του αιτήματος όλων των παρατάξεων, για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, αφήνει υπόνοιες για στοχευμένη παραμονή στις ηλεκτρονικές τηλεδιασκέψεις από τη Δημοτική Αρχή. Η παράταξη μας, γνωστοποιεί πως δεν θα παρευρεθεί σε κανένα επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας «zoom»”.

Προηγούμενο άρθροΕπίδομα Παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους δικαιούχους – Τι πρέπει να γνωρίζετε
Επόμενο άρθροΚορoνοϊός: 75 θάνατοι, 690 διασωληνωμένοι, 6.196 νέα κρούσματα – 501 κρούσματα στην Πελοπόννησο