Αρχική Eπικαιρότητα Πέθανε μέσα σε αξονικό τομογράφο μητέρα δύο παιδιών στη Χαλκίδα!

Πέθανε μέσα σε αξονικό τομογράφο μητέρα δύο παιδιών στη Χαλκίδα!

Θρήνος στην Χαλκίδα για την 45χρονη Ιωάννα – Απαρηγόρητος ο σύζυγός της

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας μετά την τραγική είδηση ότι μια μητέρα δύο παιδιών άφησε την τελευταία της πνοή μέσα σε αξονικό τομογράφο, ενώ υποβαλλόταν σε εξέταση. 

Η άτυχη μητέρα ηλικίας 45 ετών, βρισκόταν στο διαμέρισμά της μαζί με την οικογένειά της, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε περίεργα συμπτώματα, όπως πόνους στο σώμα της και δυσφορία, ενώ δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Χωρίς να χάσει ούτε δευτερόλεπτο, ο σύζυγός της την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.gr, οι γιατροί ζήτησαν να γίνει στην 45χρονη Ιωάννα αξονική τομογραφία, ωστόσο μέσα σε λίγα λεπτά και ενώ βρισκόταν μέσα στο ιατρικό μηχάνημα, η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η 45χρονη είχε διαγνωστεί στο παρελθόν με σκλήρυνση κατά πλάκας, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της παρέμενε σταθερή εξαιτίας της φαρμακευτικής αγωγής που λάμβανε και των θεραπειών που έκανε επί σειρά ετών.

Σύμφωνα με το πόρισμα των γιατρών, η 45χρονη κατέληξε από ανακοπή καρδιάς εξαιτίας που επήλθε από πνευμονική εμβολή. 

Ο σύζυγός της που παραμένει σε κατάσταση σοκ, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αγαπημένη του έφυγε τόσο ξαφνικά, αφήνοντας ορφανά από μητέρα τα δύο παιδιά τους.