Αρχική Ν. Κορινθίας Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων – Μπες στην κλήρωση της Πράσινης Αποστολής με τίτλο ”Κλιματική...

Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων – Μπες στην κλήρωση της Πράσινης Αποστολής με τίτλο ”Κλιματική αλλαγή”

Nέα Πράσινη Αποστολή του Followgreen Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων. Οι χρήστες μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα επώνυμο οικολογικό δώρο.

«Γίνε ήρωας της κλιματικής αλλαγής- Green Mission»

Μαζί στην προσπάθεια για υγιή δάση

Το Followgreen Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων μας καλεί να σκεφτούμε την προστασία των δασών, να ενημερωθούμε για την κλιματική αλλαγή και να μάθουμε πώς μέσα από πράσινες λύσεις θα διατηρήσουμε τα δάση υγιή.

Λάβε μέρος στο Green Mission:

«Προστάτεψε το πράσινο, γίνε ήρωας της κλιματικής αλλαγής»

& Κέρδισε ένα μοντέρνο θερμός

www.followgreen.gr/loutraki/Mission/Single/3083  

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Σας ευχαριστούμε όλους για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά ανακυκλώνοντας και ελπίζουμε να συνεχίσετε, ακόμη δυναμικότερα μέσω αυτής της εκπαιδευτικής δράσης.

Προηγούμενο άρθροΟι ανακοινώσεις καθολικών lockdown από ευρωπαϊκές χώρες που αποτελούν must προορισμούς για τα Χριστούγεννα έχουν “παγώσει” την τουριστική αγορά (video)
Επόμενο άρθροMotor Oil: Στηρίζει τον Γιάννη Λαγάκη, αριστούχο των Πανελληνίων εξετάσεων, στα πρώτα του φοιτητικά χρόνια