Αρχική Eπικαιρότητα Μητροπολίτης Δωδώνης: “Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε όλο το Δημόσιο”

Μητροπολίτης Δωδώνης: “Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε όλο το Δημόσιο”

Ο μητροπολίτης Χρυσόστομος τόνισε ότι οι ιερείς θα πρέπει να εμβολιαστούν αρχικά για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και στη συνέχεια όλους τους υπόλοιπους.

«Οι ιερείς που τάσσονται κατά του εμβολιασμού λένε βλακείες» επανέλαβε ο μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, τόνισε ότι οι ιερείς θα πρέπει να εμβολιαστούν αρχικά για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και στη συνέχεια όλους τους υπόλοιπους και είναι αδιανόητο να αγνοούν το εμβόλιο που είναι το μεγάλο όπλο της επιστήμης για να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό.

Πρόσθεσε δε πως για όσους πληρώνονται από το Δημόσιο ο εμβολιασμός θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός. «Δεν μπορεί για παράδειγμα μια νοσηλεύτρια να μου λέει ότι αρνείται να εμβολιαστεί. Αν δε θες να εμβολιαστείς να πας σπίτι σου κυρά μου, γιατί είσαι ψεκασμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, είπε πως οι επιθέσεις που δέχεται είναι βραβείο για εκείνον, «είναι τίτλος τιμής για μένα να με βρίζουν άνθρωποι που είναι για το Δρομοκαΐτειο», κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΔύο συλλήψεις με ηρωίνη και τσιγαριλίκια κάνναβης στα Εξαμίλια Κορινθίας
Επόμενο άρθρο“Ο γάμος της Αντιγόνης” από το Θέατρο Περιγιαλίου – Μία εξαιρετική παράσταση με την υπογραφή της Πολυξένης Ορκοπούλου