Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22/11 έως 28/11 από την Εναλλακτική Παιδεία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22/11 έως 28/11 από την Εναλλακτική Παιδεία

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο έφτασε η ώρα να βγεις από το συρτάρι σου για να γεμίσω με φρέσκα νέα τις σελίδες σου, καθώς τα δεντρόφυλλα θα πέφτουν και τα νεράντζια θα κατρακυλούν στους δρόμους. Σιγά σιγά αποχαιρετούμε αυτό τον εξουθενωτικό μήνα και βαδίζουμε προς το Δεκέμβρη και τη Νέα Έκλειψη που μας περιμένει στις αρχές του μήνα, οπότε τα μοιραία γεγονότα και οι ψυχολογικές μεταπτώσεις θα συνεχιστούν. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας τα συναισθήματά μας είναι έντονα και εκφράζονται με υπερβολή, εξαιτίας των τελευταίων εκρηκτικών ημερών, οπότε χρειάζεται προσοχή για εντάσεις ή χωρισμούς. Ο Ήλιος κι ο Ερμής περνάνε στον Τοξότη, εντείνοντας το φανατισμό σε ιδέες και απόψεις οπότε καλό είναι να αποφύγουμε το κήρυγμα και να είμαστε ανοιχτοί σε διαφορετικές νοοτροπίες, ώστε να μην προκληθεί διχασμός και πόλωση. Οι επαφές και οι μετακινήσεις με φίλους ή αδέρφια πληθαίνουν, η ανταλλαγή πληροφοριών είναι ασταμάτητη (θα πρέπει να τη φιλτράρουμε) και η ανάγκη να νιώσουμε περισσότερη αισιοδοξία και ανεξαρτησία θα αυξηθεί κατακόρυφα. Θα μας απασχολήσει έντονα η νεολαία, το εμπόριο, τα θέματα εκπαίδευσης, ταξιδιών, εξωτερικού, μετακινήσεων-μεταφορών αλλά και τα νομικά ζητήματα. Τέλος, οι ανακατατάξεις και οι αλλαγές που έγιναν το τελευταίο διάστημα σε επαγγελματικό και ερωτικό επίπεδο, δημιούργησαν νέες ευκαιρίες που ήρθε η ώρα να αρπάξουμε!

Ας περάσουμε λοιπόν σε ζώδια και ωροσκόπους!

Για τους Κριούς

Γενικά νιώθουν πιο ανάλαφροι και αισιόδοξοι. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα βιώσουν συναισθηματική φόρτιση στο σπίτι και στη δουλειά. Θα τους απασχολήσουν έντονα νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών ή εξωτερικού και μπορεί να κανονίσουν κάποιο ταξιδάκι. Θα εμφανιστούν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα τους βοηθήσουν να ενισχύσουν το πορτοφόλι τους, ενώ θα ανανεωθούν και ερωτικά με νέες περιπέτειες οι αδέσμευτοι ή με την αναζωπύρωση ενός έρωτα οι δεσμευμένοι. Προσοχή στο φανατισμό ιδεών και απόψεων.

Για τους Ταύρους

Έπειτα από τα νεύρα και τα ζόρια των τελευταίων ημερών, αρχίζουν να ασχολούνται περισσότερο με τη ψυχολογία τους και με ανασφάλειες, που αφορούν την οικογένεια και τα παιδιά. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα έχουν κυκλοθυμία και συναισθηματική φόρτιση, που θα χρειαστεί να κοντρολάρουν για να αποφύγουν εντάσεις. Τα οικονομικά, οι λογαριασμοί και τα κληρονομικά θα τους απασχολήσουν εντονότερα από δω και στο εξής. Στον ερωτικό τομέα θα έχουν ευκαιρίες να αναθερμάνουν τον έρωτα τους ή να ξεκινήσουν ένα νέο ειδύλλιο και στον επαγγελματικό θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα τους ευεργετήσουν.

Για τους Διδύμους

Αυξάνονται οι επαφές με φίλους και αδέρφια, ενώ τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα τους απασχολήσουν περισσότερο το επόμενο διάστημα. Μέχρι τα μέσα τις εβδομάδας έχουν έντονη συναισθηματική φόρτιση, εξαιτίας φοβιών και ανασφαλειών (οικονομικών και μη), ενώ θα χρειαστεί να προσέξουν για σπατάλες και περιττά έξοδα. Τα οικονομικά τους θα ενισχυθούν χάρη στη δουλειά, ενώ θα ανανεωθούν και στα ερωτικά με ένα νέο ειδύλλιο ή με την αναθέρμανση μιας υπάρχουσας σχέσης.

Για τους Καρκίνους

Το κομμάτι της δουλειάς, της ρουτίνας και της υγείας παίρνει προβάδισμα, ενώ το καθημερινό πρόγραμμα φορτώνεται με μετακινήσεις και υποχρεώσεις. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση, που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες οπότε χρειάζεται προσοχή. Γενικότερα θα έχουν την ευκαιρία να διορθώσουν και να βελτιώσουν τη σχέση με το σύντροφο ή τους φίλους, ενώ θα έχουν θετικές εξελίξεις και στον επαγγελματικό τομέα.

Για τους Λέοντες

Δίνουν έμφαση στα παιδιά και τους φίλους, αυξάνεται η διασκέδαση και το φλερτ, ενώ ασχολούνται περισσότερο με νέα χόμπι, δημιουργικά πρότζεκτ ή επιχειρηματικά σχέδια. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει έντονη συναισθηματική φόρτιση και άγχος για τις καθημερινές υποχρεώσεις και για θέματα υγείας (ψυχικής ή σωματικής). Θετικές εξελίξεις θα έχουν στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον ερωτικό, με νέα ειδύλλια για τους αδέσμευτους και αναθέρμανση σχέσης για τους δεσμευμένους.

Για τους Παρθένους

Υποδέχονται φίλους και συγγενείς στο σπίτι τους, γιατί έχουν διάθεση να μείνουν περισσότερο μέσα το επόμενο διάστημα και να ασχοληθούν με οικιακά θέματα και με την οικογένεια, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν κάποια δουλειά από το σπίτι. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας υπάρχει συναισθηματική φόρτιση σε σχέση με φίλους και παιδιά, οπότε χρειάζεται προσοχή σε ξεσπάσματα. Έχουν να περιμένουν βελτίωση στον οικονομικό τομέα και επιτυχίες στον ερωτικό, με νέα ειδύλλια ή μια αναθέρμανση σχέσης.

Για τους Ζυγούς

Αυξάνονται οι μετακινήσεις και οι επαφές με φίλους ή συγγενείς. Το επόμενο διάστημα θα τους απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν τα αδέρφια, τους γείτονες, την εκπαίδευση, τα ταξίδια ή τα νομικά ζητήματα. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, πάντως, αναμένεται συναισθηματική φόρτιση στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον, οπότε καλό είναι να μην πάρουν αποφάσεις εν θερμώ. Θα έχουν βελτίωση στον οικονομικό τομέα αλλά και ευκαιρίες για νέες περιπέτειες ή αναθέρμανση μιας σχέσης στον ερωτικό.

Για τους Σκορπιούς

Το επόμενο διάστημα θα ασχοληθούν με εισοδήματα, δάνεια, κληρονομικά, τις ασφάλειες τους και το αν είναι ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάνουν και το μισθό που παίρνουν. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις τους επηρεάζονται από τη συναισθηματική φόρτιση που τους διακατέχει, οπότε χρειάζεται προσοχή στις εντάσεις. Κατά τα άλλα θα έχουν επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και βελτίωση στον ερωτικό τομέα, με νέες περιπέτειες ή την αναθέρμανση μιας σχέσης.

Για τους Τοξότες

Αποκτούν λάμψη και νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά κάτι που ανοίγει το δρόμο για επιτυχίες. Καλό είναι να σκεφτούν τί πρέπει να αποβάλλουν από το χαρακτήρα και το περιβάλλον τους γενικότερα μιας και περιμένουν τη Νέα Έκλειψη στο δικό τους ζώδιο. Κατά τα άλλα φίλοι, αδέρφια και σύντροφοι τους πλαισιώνουν, ενώ θα έχουν και καλές προτάσεις για συνεργασίες. Μέχρι τα μέσα της βδομάδας νιώθουν έντονη ανασφάλεια ή συναισθηματική φόρτιση, που μπορεί να τους σπρώξει σε σπατάλες, οπότε χρειάζεται μέτρο. Τα αισθηματικά τους ευνοούνται είτε από κρυφές συνευρέσεις είτε από την αναθέρμανση ενός έρωτα.

Για τους Αιγόκερους

Θα αποτραβηχτούν και θα έχουν διάθεση να μείνουν περισσότερο μόνοι, ενώ θα τους προβληματίσουν θέματα υγείας, οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που θα πρέπει να διεκπεραιωθούν. Το σίγουρο είναι ότι το επόμενο διάστημα είναι ακατάλληλο για να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Θα χρειαστεί να περιορίσουν τις καταχρήσεις και να φροντίσουν για τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Η συναισθηματική φόρτιση που θα έχουν μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω, οπότε χρειάζεται προσοχή. Κατά τα άλλα περνάνε ευχάριστα με φίλους, έχουν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά όπως και ερωτικές επιτυχίες.

Για τους Υδροχόους

Μπαίνουν σε μεγαλύτερες ομάδες και ασχολούνται περισσότερο με τους μελλοντικούς τους στόχους αλλά και με τους φίλους τους. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας νιώθουν συναισθηματική φόρτιση, που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον, οπότε χρειάζεται προσοχή. Πάντως θα έχουν καλές επαγγελματικές ευκαιρίες, ενώ θα ευνοηθούν οι κρυφοί έρωτες και τα ειδύλλια μέσα από το φιλικό κύκλο.

Για τους Ιχθύες

Δραστηριοποιούνται έντονα στον επαγγελματικό τομέα και γενικότερα κάνουν focus στη καριέρα και σε σημαντικές συνεργασίες. Θα έχουν συναισθηματική φόρτιση μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, σε σχέση με τα παιδιά ή κάποιο ερωτικό πρόσωπο, οπότε χρειάζεται προσοχή στις εντάσεις. Κατά τα άλλα θα βελτιωθεί ο οικονομικός τους τομέας και θα έχουν νέες ερωτικές ευκαιρίες, οι οποίες μπορεί να προέρχονται από το εξωτερικό ή από το φιλικό τους κύκλο.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η βδομάδα θα είναι μια ανάπαυλα σε σχέση με τις προηγούμενες. Αμήν!

http://astroteam.gr