Αρχική Ν. Κορινθίας Tα αποχαιρετιστήρια επικά βίντεο του SUPER και του peloponnisosnews στον Παναγιώτη Πιτσάκη

Tα αποχαιρετιστήρια επικά βίντεο του SUPER και του peloponnisosnews στον Παναγιώτη Πιτσάκη

Μετά από 3 σχεδόν χρόνια θητείας στο Επιμελητήριο Κορινθίας έληξε άδοξα η Προεδρία του Παναγιώτη Πιτσάκη χθες Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021. Με μόλις δύο συμβούλους του παρόντες αποχώρησε από την τακτική συνεδρίαση μαζί τους αφήνοντας τον Α’Αντιπρόεδρο Σωτήρη Μουρίκη να συνεχίσει την νόμιμη διαδικασία παύσης του και εκλογής νέου Προέδρου. Εξελέγη ομόφωνα ο Παναγιώτης Λουζιώτης ενώ αναμένεται η κάλυψη δύο ακόμη θέσεων που θα πραγματοποιηθεί σε επόμενη συνεδρίαση.

Τα 3 αυτά χρόνια συνέβησαν πολλά που κατά καιρούς σας έχουμε παρουσιάσει θέλουμε κι εμείς να τα αφήσουμε πίσω μιας και στο Επιμελητήριο Κορινθίας ξεκινάει μία νέα Διοίκηση που αναμένουμε πολλές και διαφορετικές ενέργειες για τους επιχειρηματίες του νομού.

Κλείνοντας το κεφάλαιο Παναγιώτης Πιτσάκης, το SUPER και το peloponnisosnews τον αποχαιρετά με δύο χιουμοριστικά βίντεο από την χθεσινή συνεδρίαση. Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στον Παναγιώτη Πιτσάκη εκτός πολιτικού χώρου, μιας και στις εξετάσεις που έδωσε έμεινε μετεξεταστέος ………..