Αρχική Ν. Αργολίδος Περιοδεία του Ανδρέα Λοβέρδου στην Αργολίδα

Περιοδεία του Ανδρέα Λοβέρδου στην Αργολίδα

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αργολίδα στα πλαίσια της περιοδείας του.

Ο κύριος Λοβέρδος βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14 Νοεμβρίου στο Άργος όπου είχε καταρχήν συνάντηση με τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο στο παλαιό Δημαρχείο της πόλης.

Ακολούθησε συνάντηση με το προεδρείο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άργους και στην συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Άργους.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πραγματοποίησε σύντομη ομιλία στο cafe «Μαύρο Αλάτι» στην πλατεία Αγίου Πέτρου αφού πρώτα επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου και συνομίλησε με τον Πρόεδρο του ΙΣΚΕ και εφημέριο του Ναού π. Γεώργιο Σελλή.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στην Αργολίδα μεταβαίνοντας στο Ναύπλιο όπου είχε συνάντηση πολιτικής επικοινωνίας με φίλους στο cafe «Κεντρικόν» στην Πλατεία Συντάγματος.

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώθηκαν 3.869 κρούσματα – 536 σε ΜΕΘ, 80 νέοι θάνατοι, 154 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Επόμενο άρθροΒόμβα : Παραιτήθηκαν εν μία νυκτί και υπό άκρα μυστικότητα Κασίμης και Θελερίτη από την ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας