Αρχική Ν. Αρκαδίας Την Αρκαδία θα επισκεφθεί ο Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλης Σταυριανουδάκης

Την Αρκαδία θα επισκεφθεί ο Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλης Σταυριανουδάκης

Ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, θα συμμετέχει απευθύνοντας χαιρετισμό στην έναρξη του 17ου Ετήσιου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με τίτλο: «Covid 19 & Κλιματική Αλλαγή – Γνώση, Στρατηγική και Αποτελεσματικότητα στη νέα εποχή», που θα διεξαχθεί στα Λαγκάδια του Δήμου Γορτυνίας στις 11 & 12 Νοεμβρίου 2021.

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων έχει καταγράψει ήδη μία εντυπωσιακή πορεία, εντάσσοντας στους κόλπους του 236 Δήμους και 2 Περιφέρειες, γεγονός που το κατατάσσει ανάμεσα στα μεγαλύτερα Εθνικά Δίκτυα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Συνδράμει τους ΟΤΑ, μεταφέροντας εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα της πρόληψης, με σκοπό την προαγωγή της υγείας στους πολίτες της χώρας μας.

Εν συνεχεία ο κ. Σταυριανουδάκης θα επισκεφθεί την Αρκαδία προκειμένου να συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και Δημάρχους του Νομού, προκειμένου να ενημερωθεί  για τα θέματα που τους απασχολούν με στόχο  την καλύτερη δυνατή επίλυσή τους.