Αρχική Eπικαιρότητα Λαμιώτης γιατρός έπεισε την οικογένεια του να μην εμβολιαστεί – Πέθαναν όλοι...

Λαμιώτης γιατρός έπεισε την οικογένεια του να μην εμβολιαστεί – Πέθαναν όλοι από κορονοϊό!

Μία νέα οικογενειακή τραγωδία, με ανεμβολίαστα άτομα της ίδιας οικογένειας να πεθαίνουν από κορονοϊό. Μία τέτοια περίπτωση αφορά έναν ανεμβολίαστο συνταξιούχο στρατιωτικό γιατρό από τη Λαμία ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό σε ηλικία 66 ετών στο Σωτηρία.

Λαμία: Ο αρνητής γιατρός έπεισε την οικογένειά του να μην εμβολιαστεί

Η τραγωδία όμως δεν σταματά εδώ, πριν από ακριβώς 15 ημέρες είχε καταλήξει από τον κορονοϊό και ο 63χρονος αδελφός του, Γιάννης, ενώ στις 13 Οκτωβρίου είχε φύγει χτυπημένη από τον ιό και η 91χρονη μητέρα τους. Όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγος του αδελφού του γιατρού, τόσο ο ίδιος όσο και η πεθερά της δεν είχαν εμβολιαστεί, καθώς είχαν επηρεαστεί από τον γιατρό ότι ο κορονοϊός είναι μια ίωση όπως όλες οι άλλες.

Δυστυχώς γνώρισαν με τον πιο σκληρό τρόπο το πόσο ύπουλος μπορεί να γίνει αυτός ο ιός ειδικά σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ο Νίκος Χριστοδούλου ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός με ειδικότητα καρδιολόγου απόφοιτος της ΣΣΑΣ, ενώ είχε αποστρατευθεί με το βαθμό του υποστράτηγου.

Βόλος: Πέθανε αρνητής που αρνήθηκε να διασωληνωθεί

Κατέληξε από κορονοϊό, γνωστός επιχειρηματίας εστίασης στον Αλμυρό Βόλου, ο οποίος αρνήθηκε να διασωληνωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος ενώ βρισκόταν σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, υπέγραψε να μην διασωληνωθεί, απορρίπτοντας τις σχετικές υποδείξεις των γιατρών που του επεσήμαναν ότι διέτρεχε κίνδυνο η ζωή του.

Ο 55χρονος ήταν ανεμβολίαστος και αρνητής του κορονοϊού, σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα magnesianews.gr, Όταν νόσησε παρέμεινε στο σπίτι για πολλές ημέρες, ώσπου προχθές ο αδελφός του τον βγήκε λιπόθυμο στο σπίτι του. Άμεσα τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, με την κατάσταση όμως της υγείας του να μην έχει βελτίωση καθώς ο κορεσμός του ήταν χαμηλός.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τον ασθενή, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών κ. Νίκο Χαυτούρα, πως θα πρέπει να διασωληνωθεί, όμως εκείνος αρνήθηκε ότι υπάρχει ο ιός και αρνήθηκε τη διασωλήνωσή του. Μετά την άρνησή του, οι γιατροί επικοινώνησαν με τον Εισαγγελέα, ο οποίος, όπως σημείωσε ο κ. Χαυτούρας, τους ενημέρωσε ότι από τη στιγμή που ο ασθενής έχει τις αισθήσεις του και αντιδρά και δεν επιθυμεί τη διασωλήνωση, αυτή δεν μπορεί να γίνει. Δυστυχώς πέντε ώρες μετά ο 55χρονος ξεψύχησε.

https://nassosblog.gr