Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1/11 έως 7/11 από την Αστροπαιδεία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1/11 έως 7/11 από την Αστροπαιδεία

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο καλό μήνα… και τι μήνας παρακαλώ, με τις εκλείψεις του και με τα όλα του! Θα δώσει το στίγμα του από νωρίς με τη Νέα Σελήνη που βρίσκεται στα σκαριά και μας προετοιμάζει για ένα Νοέμβρη που θα σφίξει τα ζωνάρια. Πραγματοποιείται στις 4/11 στη 12° και 40΄ του Σκορπιού και περιμένουμε αναπάντεχα, ξαφνικά και ανατρεπτικά γεγονότα, που θα μας δυσαρεστήσουν. Το Νέο αυτό Φεγγάρι ανεβάζει τη ταχύτητα και μας γεμίζει νευρικότητα, άγχος κι αντίδραση, προκαλώντας διασπάσεις, τσακωμούς ή ατυχήματα, οπότε χρειάζεται προσοχή. Γεγονότα οικονομικής και σεξουαλικής φύσεως θα μας αναστατώσουν και θα επιφέρουν ανασφάλεια, ενώ παράλληλα θα αυξηθεί η επαναστατική δράση. Ενδέχεται να προκύψουν διακοπές ρεύματος ή προβλήματα με το διαδίκτυο. Δεν αποκλείεται να έχουμε ένα ξέσπασμα τεχνολογίας ή ξαφνικές και ραγδαίες εξελίξεις με πολιτικά πρόσωπα. Όπως και να ‘χει δε θα λείψουν τα σοκ και οι περίεργες καταστάσεις. Παράλληλα, ο Ερμής θα μπει στο Σκορπιό δημιουργώντας ένα κλίμα καχυποψίας, αλλά θα βοηθήσει στην έρευνα και την ανάλυση, ενώ η Αφροδίτη από τον Αιγόκερο πια, θα μας κάνει πιο πρακτικούς και μετρημένους στον έρωτα, ενώ θα στρέψει τη προσοχή μας στην καριέρα και σε επαγγελματικές υποθέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας αναμένονται ερωτικές συναντήσεις, ευχάριστες μετακινήσεις και εύνοια στις οικονομικές συμφωνίες.

Αυτά τα ωραία, λοιπόν, μας περιμένουν και πάμε να δούμε τι γίνεται με το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Για τους Κριούς

Θα έχουν ξαφνικές απώλειες ή ανατροπές στον οικονομικό τομέα -που σχετίζονται κυρίως με κληρονομιές, περιουσιακά στοιχεία ή δάνεια- οι οποίες θα επιφέρουν κρίσεις και θα ταρακουνήσουν τις ασφάλειές τους. Επίσης, αποστασιοποίηση ή ξαφνικά γεγονότα αναμένονται, αναφορικά με κάποιο ερωτικό πρόσωπο ή τα παιδιά. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν το σύστημα αξιών τους, ώστε να δουν τί πραγματικά έχει σημασία στη ζωή τους. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορούν να κλείσουν οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες.

Για τους Ταύρους

Θα επηρεαστούν πιο έντονα από αυτό το Νέο Φεγγάρι, ειδικά οι γεννημένοι 2-4/5. Αναμένονται ξαφνικοί χωρισμοί ή απομάκρυνση -από το σύντροφο, κάποιο κοντινό φίλο ή το συνεργάτη- που θα φέρουν στην επιφάνεια τις ανασφάλειες και τις φοβίες τους μεν, αλλά θα τους βοηθήσουν να δουν την αλήθεια που αποστρέφονται δε. Ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα και αλλαγές που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν τις αξίες τους πάνω στις σχέσεις και να καταλάβουν τί πραγματικά θέλουν οι ίδιοι. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορούν να συζητήσουν πιο αποτελεσματικά για επαγγελματικές συμφωνίες, ενώ ευνοούνται οι νομικές υποθέσεις, τα ταξίδια και τα θέματα σπουδών.

Για τους Διδύμους

Η Νέα Σελήνη τους κάνει πιο νευρικούς, θα προκαλέσει αποστασιοποίηση και διασπάσεις στο εργασιακό περιβάλλον όπως και ξαφνικά γεγονότα που θα τους ανατρέψουν τη ρουτίνα. Η τεχνολογία μπορεί να εισχωρήσει στη δουλειά τους. Θα χρειαστεί να αλλάξουν συνήθειες στην καθημερινότητά τους ή στη διατροφή τους θέλουν δε θέλουν. Χρειάζεται προσοχή στα κατοικίδια τους, σε θέματα υγείας και σε ατυχήματα λόγω βιασύνης και νευρικότητας. Προς το τέλος της εβδομάδας ευνοούνται οι ερωτικές συναντήσεις, ενώ μπορούν να διευθετήσουν πιο αποτελεσματικά κάποια επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα.

Για τους Καρκίνους

Αναμένονται ξαφνικά γεγονότα, αποστασιοποίηση και ανατροπές αναφορικά με τα παιδιά, τους φίλους ή κάποιο ερωτικό πρόσωπο, που θα τους ταράξουν. Θα χρειαστεί να αλλάξουν κάποιο στόχο ή τον τρόπο που διασκεδάζουν. Η χρήση τεχνολογίας μπορεί να εισχωρήσει στο δημιουργικό τους κομμάτι (ή στη ζωή των παιδιών) ή να προβάλλουν την επιχείρησή τους μέσα από το διαδίκτυο. Προς το τέλος της εβδομάδας ευνοούνται περισσότερο οι ερωτικές επαφές και βελτιώνεται η επικοινωνία με φίλους και παιδιά.

Για τους Λέοντες

Αυτό το Νέο Φεγγάρι θα ταρακουνήσει κυρίως τους γεννημένους 3-5/08. Ξαφνικές αλλαγές (μετακομίσεις) και ανατροπές αναφορικά με το σπίτι, τη δουλειά και την οικογένεια θα τους ταράξουν και θα τους ζορίσουν. Ενδέχεται να εισχωρήσει η τεχνολογία στον επαγγελματικό τους τομέα ή να προβληθούν περισσότερο μέσω της δουλειάς τους. Οι αλλαγές αυτές θα τους βοηθήσουν να συνειδητοποιήσουν περισσότερα πράγματα για τον εαυτό τους. Προς το τέλος της βδομάδας έρχονται συγγενείς και φίλοι στο σπίτι, διεκπεραιώνουν αποτελεσματικά τις καθημερινές τους υποχρεώσεις και κλείνουν επαγγελματικές συμφωνίες.

Για τους Παρθένους

Η Νέα Σελήνη τους δημιουργεί στρες, προβλήματα στις μετακινήσεις, θέματα με το διαδίκτυο και ξαφνικά ξεσπάσματα στο επικοινωνιακό κομμάτι. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που οδηγούν, ενώ μπορεί να υπάρξει αποστασιοποίηση ή εντάσεις με αδέρφια ή συγγενείς. Ξαφνικές αλλαγές ή ανατροπές αναμένονται και σε θέματα σπουδών. Το μυαλό τους τρέχει σφαίρα, έχουν διαύγεια και βρίσκουν ευκολότερα τη λύση στα θέματα που τους απασχολούν. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορούν να κανονίσουν ερωτικές συναντήσεις και να διασκεδάσουν με τους φίλους ή τα παιδιά τους.

Για τους Ζυγούς

Η Νέα Σελήνη τους γεμίζει ανασφάλειες. Ξαφνικά έξοδα, απώλεια χρημάτων και ένας γενικός περιορισμός στον οικονομικό τομέα θα τους ταράξει, παράλληλα όμως θα τους βοηθήσει να αναθεωρήσουν και τις αξίες τους. Αναμένονται ξαφνικά γεγονότα ή αποστασιοποίηση από φίλους, ενώ θα χρειαστεί να αλλάξουν κάποιους μελλοντικούς στόχους. Προς το τέλος της εβδομάδας έχουν ευχάριστες μαζώξεις στο σπίτι και έχουν την ευκαιρία να κλείσουν καλές οικονομικές συμφωνίες.

Για τους Σκορπιούς

Αυτό το Νέο Φεγγάρι τους επηρεάζει περισσότερο, ειδικά όσους έχουν γενέθλια 4-6/11. Ξαφνικοί χωρισμοί ή ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες ταρακουνούν τις ασφάλειες και τις αξίες τους. Θα δεχτούν απότομες αντιδράσεις και συμπεριφορές από τους άλλους, ενώ αναμένονται αλλαγές και στον επαγγελματικό τομέα. Θα χρειαστεί να πάψουν να εθελοτυφλούν, θα δουν κάποιες αλήθειες κατάματα και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσουν με θάρρος. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορούν εξομαλύνουν σχέσεις και να κλείσουν ευνοϊκές οικονομικές συμφωνίες.

Για τους Τοξότες

Η Νέα Σελήνη θα τους προκαλέσει στρες, ανασφάλεια και ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητα, στο χώρο εργασίας ή στο κομμάτι της υγείας (και ψυχικής). Θα χρειαστεί να προσέχουν εντάσεις και ατυχήματα λόγω νευρικότητας. Θα αυξηθεί η διαίσθηση και το ένστικτό τους, ενώ θα αναγκαστούν να κάνουν δραστικές αλλαγές στη ρουτίνα, τη διατροφή και τη νοοτροπία τους. Μπορεί να εισέλθει πιο έντονα η τεχνολογία στη δουλειά ή την καθημερινότητά τους. Προς το τέλος της εβδομάδας ευνοούνται μυστικές ερωτικές συναντήσεις και κρυφές οικονομικές συμφωνίες.

Για τους Αιγόκερους

Αναμένονται ξαφνικές αλλαγές σε φίλους και ομάδες, ενώ συνεχίζεται και η οικονομική ανασφάλεια. Θα αποκτήσουν περισσότερη προβολή μέσω διαδικτύου ή θα μπουν σε ομάδες που αφορούν τη τεχνολογία. Ίσως χρειαστεί να αλλάξουν κάποια μελλοντικά τους σχέδια. Ανατροπές ή αποστασιοποίηση αναμένεται με κάποιο ερωτικό πρόσωπο ή με τα παιδιά. Προς το τέλος της εβδομάδας αυξάνεται η δημοφιλία τους και οι επαγγελματικές προτάσεις.

Για τους Υδροχόους

Επηρεάζονται έντονα από αυτό το Νέο Φεγγάρι, ιδίως οι γεννημένοι 31/01 με 2/02. Θα υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα, που θα τους πιέσουν και θα τους αναστατώσουν, όμως παράλληλα θα αναδείξουν και τις ικανότητές τους. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν μετακομίσεις ή προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αποστασιοποίηση ή ξαφνικές αλλαγές μπορεί να συμβούν και με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Θα πρέπει να αποδεχτούν τις αλλαγές που θα προκύψουν, γιατί είναι αναγκαίες ώστε να ανοίξουν το δρόμο σε μελλοντικές ευκαιρίες. Προς το τέλος της εβδομάδας ευνοούνται μυστικές ερωτικές επαφές και επαγγελματικές συμφωνίες.

Για τους Ιχθύες

Το Νέο Φεγγάρι ενδέχεται να φέρει ξαφνικά ταξίδια (ή ανατροπές σε σχέση με αυτά) και απότομες αλλαγές σε θέματα σπουδών ή ζητήματα που αφορούν εξωτερικό. Ίσως υπάρξουν προβλήματα με το διαδίκτυο, με νομικές υποθέσεις και με μετακινήσεις, ενώ θα χρειαστεί να προσέξουν το τρόπο που οδηγούν και τη σχέση με αδέρφια ή συγγενείς. Θα πρέπει να φροντίσουν την υγεία τους και να κάνουν δραστικές αλλαγές στη νοοτροπία και τη φιλοσοφία ζωής τους. Στα τέλη της εβδομάδας μπορεί να προκύψει ένας έρωτας κατά τη διάρκεια ταξιδιού.

Οι μεγάλες αλλαγές είναι προ των πυλών και το κλειδί είναι η αποδοχή και η προσαρμογή… «εύκολο να το λες» θα μου πεις…

https://astroteam.gr