Αρχική Eπικαιρότητα Νίκησε τον κορονοϊό και βγήκε από τη ΜΕΘ η βουλευτής Επικρατείας της...

Νίκησε τον κορονοϊό και βγήκε από τη ΜΕΘ η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου:

Εξήλθε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου μετά από επιπλοκές του κορονοϊού.

Η πρώην υπουργός προσβλήθηκε από την Covid 19 τέλη του περασμένου μήνα και αρχικά τα συμπτώματά της ήταν ήπια.

Είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, με τη δεύτερη να την έχει πραγματοποιήσει στις 10 Μαΐου, κάτι που σημαίνει πως διέθετε ακόμη αρκετά αντισώματα, ενώ ήταν έτοιμη να κάνει και την τρίτη, αναμνηστική δόση.

Όσο περνούσαν οι μέρες, η κατάστασή της επιδεινωνόταν καθώς πάσχει εδώ και χρόνια από υποκείμενα νοσήματα, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο και οι γιατροί να την κρατήσουν για νοσηλεία. Ο κορονοϊός αυτός καθ’ αυτόν προφανώς έχει κάνει τον κύκλο του μετά από τόσες ημέρες, αλλά ο προβληματισμός υπήρξε από τις παρενέργειες που της άφησε.

Σημειώνεται ότι η κ. Γιαννάκου είχε νοσηλευτεί επίσης τον περασμένο Ιούνιο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού. Ειδικότερα, βρισκόταν στο Κρανίδι Αργολίδας όταν αισθάνθηκε έντονη δύσπνοια. Μεταφέρθηκε βράδυ στο νοσοκομείο του Ναυπλίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και από εκεί στο 251 ΓΝΑ.