Αρχική Eπικαιρότητα Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/10 έως 31/10 από την...

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/10 έως 31/10 από την Αστροπαιδεία

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο καλησπέρα! Σήμερα σου γράφω με τσάι και συμπάθεια, ανακουφισμένη και ελαφρώς εξουθενωμένη από την ένταση του τελευταίου διαστήματος, που επιτέλους μας αφήνει στην ησυχία μας. Η εβδομάδα που μας περιμένει ξεκινά με μια νωχελικότητα και μια ρομαντική διάθεση. Θα προκύψουν ερωτικές ή οικονομικές απογοητεύσεις, που προφανώς είναι απόρροια της προηγούμενης περιόδου. Καλό είναι να μη βιαστούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να μην επενδύσουμε σε αυτά τα θέματα μέχρι την Τετάρτη τουλάχιστον, που θα έχουμε πιο ξεκάθαρη κρίση. Αμέσως μετά θα μας δοθεί η δυνατότητα να βελτιώσουμε την κατάσταση σε αυτούς τους τομείς, αφού θα λάβουμε κάποιο μπόνους ή οικονομικό όφελος. Θα έχουμε όρεξη να φλερτάρουμε και να κοινωνικοποιηθούμε, ενώ μπορούμε να κανονίσουμε και κάποιο ταξιδάκι, οπότε δεν αφήνουμε την απελπισία να μας καταβάλλει. Φτάνοντας στο τέλος της εβδομάδας θα νιώσουμε το βάρος των υποχρεώσεων και των ευθυνών επάνω μας -ειδικά αν έχουμε τεμπελιάσει τις προηγούμενες μέρες-, οπότε θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε τη υπομονή μας και να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να μη μας βαρύνουν αργότερα όσα φορτώσαμε τώρα στο κόκκορα, άλλωστε ο Άρης θα περάσει στο Σκορπιό και θα μας χαρίσει περισσότερη σωματική αντοχή και προσήλωση στους στόχους μας. Θετικότερη σκέψη, ευχάριστα νέα, ταξιδάκια ή ημερήσιες εκδρομές μας περιμένουν από Κυριακή κι έπειτα.

Πάμε να δούμε τι περιμένει ζώδια και ωροσκόπους, έτσι για να μας φύγει η περιέργεια.

Για τους Κριούς

Χρειάζεται να προσέχουν για απώλειες στην τσέπη τους. Μέχρι και την Τρίτη θα υπάρξουν απογοητεύσεις στον οικονομικό και ερωτικό τομέα. Ενδέχεται να απογοητευτούν επίσης και από νομικά ζητήματα, σπουδές ή κάποιο ταξίδι, παρ’ όλα αυτά το σκηνικό αλλάζει από Τετάρτη και μετά, που κάποια διευκόλυνση στο πορτοφόλι τους ή μια θετική τελικά έκβαση στα παραπάνω θέματα, θα τους αλλάξει τη διάθεση. Από Παρασκευή και μετά θα κουραστούν με υποχρεώσεις και ίσως νιώσουν το τσίμπημα της οικονομικής ανασφάλειας, αλλά ένα ταξίδι με το ταίρι τους ή ένα κλείσιμο μιας καλής συνεργασίας θα τους αναπτερώσει το ηθικό. Από την Κυριακή κι έπειτα αισθάνονται πιο δυνατοί κι αποφασισμένοι να πετύχουν τους στόχους τους.

Για τους Ταύρους

Μέχρι και την Τρίτη επικρατούν οικονομικές ανασφάλειες από λάθος εκτιμήσεις, ευαισθησία σε θέματα υγείας αλλά και ερωτικές ή φιλικές απογοητεύσεις, παρ’ όλα αυτά το σκηνικό αλλάζει από Τετάρτη, που ανεβαίνει το ηθικό τους, αφού όλο και κάποια βοήθεια ή ευκαιρία θα τους έρθει μέσα από τον επαγγελματικό τομέα. Από Παρασκευή θα νιώσουν μια κούραση και ένα φόρτωμα ευθυνών από τη δουλειά ή θα χρειαστεί να φροντίσουν κάποιο πρόσωπο, ενώ από Κυριακή κι έπειτα διευκολύνεται η καθημερινότητά τους και μπορούν να υπογράψουν συμβόλαια για μια νέα δουλειά. Παράλληλα ξεκινά ένα κλίμα πίεσης και αντιπαράθεσης με τους άλλους.

Για τους Διδύμους

Μέχρι την Τρίτη το κλίμα είναι ιδιαίτερα ρομαντικό, αρκεί να προσέχουν την ανώμαλη προσγείωση. Μπορεί να απογοητευτούν, όχι μόνο ερωτικά αλλά κι από κάποια συνεργασία ή κοντινό φίλο, όμως η διάθεσή τους αλλάζει από Τετάρτη, που κανονίζουν κάποιο ταξίδι ή έχουν ευχάριστα νέα από θέματα εξωτερικού, νομικά ζητήματα ή σπουδές. Από Παρασκευή ζορίζει η καθημερινότητά τους και τους βαραίνουν επαγγελματικές ευθύνες. Θα χρειαστεί να κάνουν τα τσεκ-απ τους. Από Κυριακή και μετά βελτιώνεται το ερωτικό κομμάτι, έχουν θετικά νέα από τα παιδιά και ευνοούνται τα ταξίδια και οι υπογραφές συμβολαίων. Αναμένεται περισσότερο τρέξιμο στην καθημερινότητα και εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον.

Για τους Καρκίνους

Μέχρι την Τρίτη οι δουλειές δεν ολοκληρώνονται εύκολα. Απογοητεύονται από θέματα εξωτερικού, νομικές υποθέσεις ή σπουδές, ενώ αν θέλουν να κλείσουν κάποιο ταξίδι ή να κάνουν μία εξέταση, ας γίνει καλύτερα από Τετάρτη και μετά που ξεμπλοκάρεται η ροή της καθημερινότητας και πριμοδοτείται το πορτοφόλι τους. Βέβαια, από τη Παρασκευή θα υπάρξει οικονομικό σφίξιμο πάλι από λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Από Κυριακή κι έπειτα αναμένονται μετακινήσεις, ευχάριστα νέα που αφορούν τα παιδιά ή τα αδέρφια ενώ ευνοούνται οι υπογραφές για συμβόλαια (ακινήτων). Έπεται αυξημένη δημιουργικότητα, διάθεση για διασκέδαση κι ερωτικό παιχνίδι.

Για τους Λέοντες

Μέχρι την Τρίτη υπάρχει αρκετά ρομαντική και καλλιτεχνική διάθεση αλλά και θολή κρίση, που μπορεί να τους φέρει απογοητεύσεις, ενώ χρειάζεται προσοχή σε οικονομικές διαρροές. Από Τετάρτη και μετά ευνοούνται θέματα που αφορούν τα παιδιά, βελτιώνονται τα αισθηματικά και μπορούν να κανονίσουν ένα αναζωογονητικό ταξιδάκι. Από Παρασκευή τους βαραίνουν ευθύνες συνεργατών ή υποχρεώσεις στη δουλειά, αλλά από την Κυριακή κι έπειτα γίνονται πιο αισιόδοξοι, ταξιδεύουν (με το ταίρι ιδανικά) και κλείνουν καλές συνεργασίες. Έπεται πίεση και ένταση από το σπίτι ή τη δουλειά.

Για τους Παρθένους

Είναι επιρρεπείς σε οικονομικές και ερωτικές απογοητεύσεις μέχρι και την Τρίτη, οπότε ας αποφύγουν να επενδύσουν σε πρόσωπα και πράγματα. Από Τετάρτη και μετά θα πριμοδοτηθεί το πορτοφόλι από τη δουλειά και θα ευνοηθούν θέματα σπουδών, εξωτερικού ή ταξιδιών οπότε θα νιώσουν καλύτερα. Από Παρασκευή έχουν περισσότερη δουλειά και καθημερινές υποχρεώσεις, που δε διευθετούνται εύκολα. Από Κυριακή κι έπειτα θα τους ανοίξει ο δρόμος, θα βελτιωθούν οικονομικά και μπορούν να κάνουν ένα ταξίδι. Έπεται βιασύνη, υπερδιέγερση, πολλές μετακινήσεις, καλά αντανακλαστικά και γρήγορη σκέψη.

Για τους Ζυγούς

Μέχρι και την Τρίτη επικρατεί μια ρομαντική μελαγχολία, μια τεμπέλικη διάθεση κι ένα μπέρδεμα στις καθημερινές υποχρεώσεις, ενώ χρειάζεται να προσέχουν για ερωτικές εξαπατήσεις, απογοητεύσεις από το εργασιακό περιβάλλον και για οικονομικές διαρροές. Από Τετάρτη κι έπειτα ευνοούνται περισσότερο στα αισθηματικά και μπορούν να κανονίσουν κάποιο ταξίδι για αναζωογόνηση. Από Παρασκευή έχουν οικονομικές υποχρεώσεις και πρέπει να περιορίσουν τη διασκέδαση, ενώ προκύπτουν ευθύνες σε σχέση με τα παιδιά, την επιχείρηση ή τους φίλους, αλλά η κατάσταση αλλάζει άρδην από Κυριακή κι έπειτα, που μπορούν να κοινωνικοποιηθούν, να λάβουν ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά και να ταξιδέψουν. Έπονται οικονομικές δυσκολίες, οπότε θα πρέπει να είναι προνοητικοί.

Για τους Σκορπιούς

Μέχρι την Τρίτη αναμένονται οικονομικές διαρροές και ερωτική εξιδανίκευση, οπότε χρειάζεται να προσγειωθούν όσο γίνεται, ώστε να μην απογοητευθούν και να αποφύγουν σπατάλες. Από Τετάρτη κι έπειτα βελτιώνονται τα οικονομικά κι ο αισθηματικός τομέας. Από Παρασκευή αυξάνονται οι υποχρεώσεις στη δουλειά και ίσως χρειαστεί να φροντίσουν κάποιο πρόσωπο στο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ θα επωφεληθούν οικονομικά μέσα από αυτό το κομμάτι, μέσα από περιουσιακά στοιχεία ή κάποιο ακίνητο. Γίνονται πιο αντιδραστικοί, έπονται εντάσεις και αποστασιοποίηση με το σύντροφο ή τους συνεργάτες.

Για τους Τοξότες

Ο έρωτας τους έχει συνεπάρει, αλλά μέχρι την Τρίτη χρειάζεται να προσέξουν για απογοητεύσεις σ’ αυτό το κομμάτι. Από Τετάρτη κυλάει πιο ευχάριστα ή δουλειά και η ρουτίνα, γίνονται πιο κοινωνικοί, φλερτάρουν περισσότερο και μπορεί να κανονίσουν κάποιο ταξίδι με φίλους. Από Παρασκευή τους πιάνει μια απαισιοδοξία για τα οικονομικά, τα αδέρφια, τις σπουδές και τις μετακινήσεις. Από Κυριακή κι έπειτα ανεβαίνει η διάθεση, ευνοούνται οι υπογραφές συμβολαίων, το κλείσιμο καλών συνεργασιών, ενώ βελτιώνονται και στα αισθηματικά. Έπεται υποσυνείδητο στρες και άστατος ύπνος, που μπορεί να τους καταβάλλει ψυχικά και σωματικά.

Για τους Αιγόκερους

Μέχρι και την Τρίτη ενδέχεται να προκύψουν κρυφά ειδύλλια αλλά και ερωτικές ή επαγγελματικές απογοητεύσεις. Από την Τετάρτη το σκηνικό αλλάζει, καθώς έχουν ξανά την ευκαιρία να βελτιώσουν τα αισθηματικά τους, ενώ ευνοείται σημαντικά και η τσέπη τους. Από την Παρασκευή ίσως προκύψουν πάλι κάποια χρέη ή λογαριασμοί, αλλά θα ενισχυθούν οικονομικά από Κυριακή κι έπειτα, που θα έχουν προτάσεις και ευχάριστα νέα από τον επαγγελματικό τομέα. Οι στόχοι τους θα γίνουν πιο ξεκάθαροι και το κλίμα πιο ανταγωνιστικό με φίλους και ομάδες.

Για τους Υδροχόους

Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας μέσα από το διαδίκτυο ή το φιλικό περιβάλλον μπορεί να τους απογοητεύσει και καλό θα είναι μέχρι την Τρίτη να αποφύγουν οικονομικά πάρε δώσε με φίλους. Αν θέλουν να κλείσουν κάποιο ταξίδι με σύντροφο ή φίλους καλύτερα να το κάνουν από Τετάρτη και μετά. Από Παρασκευή θα έχουν περισσότερες ευθύνες και πίεση στη δουλειά. Από Κυριακή κι έπειτα βελτιώνεται ο ερωτικός τομέας, γίνονται πιο αισιόδοξοι, ενώ παράλληλα έχουν εύνοια σε ό,τι αφορά θέματα σπουδών, εξωτερικού και νομικές υποθέσεις. Έπεται κούραση, εντάσεις κι ανταγωνισμός στη δουλειά.

Για τους Ιχθύες

Μέχρι την Τρίτη η ρομαντική διάθεση είναι έντονη, αλλά ας μη βιαστούν να αφεθούν στις σειρήνες ενός έρωτα, που μπορεί να μείνει ανεκπλήρωτος. Κάποιες απογοητεύσεις αναμένονται στη δουλειά, όμως από Τετάρτη θα έρθουν νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, θα κοινωνικοποιηθούν και θα έχουν περισσότερη ζήτηση. Από την Παρασκευή η σκέψη τους βαραίνει και εμφανίζονται φοβίες κι ανασφάλειες, αλλά η διάθεσή τους θα στρώσει από Κυριακή κι έπειτα, που ευνοούνται οικονομικά μέσα από δάνεια, ασφάλειες ή περιουσιακά στοιχεία. Θα αυξηθεί η ενέργειά τους, η βιασύνη στις μετακινήσεις και η μαχητικότητα στις απόψεις τους.

Η βδομάδα αυτή κρύβει καλές ευκαιρίες, αρκεί να δουλέψουμε μεθοδικά, να είμαστε ρεαλιστές στις σχέσεις μας και οργανωμένοι στα οικονομικά μας. Αυτά είχα να σου πω για σήμερα, σε φιλώ και πάω να βάλω λίγη κανέλλα στο τσάι που του πάει!

 

Από την Κατερίνα Σουλάη

https://astroteam.gr

Προηγούμενο άρθροΤο Επετειακό-Επιστημονικό Συνέδριο του δήμου Βέλου-Βόχας, «Η Βόχα στον Χρόνο», άφησε εποχή!
Επόμενο άρθροΝέος Πρόεδρος ΝΟ.ΔΕ Κορινθίας ο Δ.Σουφρίλας – Μεγάλη πολιτική ήττα Π.Πιτσάκη …….