Αρχική Ν. Αργολίδος Συλλήψεις σε Αργολίδα και Κορινθία

Συλλήψεις σε Αργολίδα και Κορινθία

Συνελήφθη, χθες (21.10.2021) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας  Άργους – Μυκηνών, 61χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -11- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (21.10.2021) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -16,6- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, σήμερα (22.10.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου Κορινθίας, 38χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (21.10.2021) το βράδυ, στο Βέλο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί εισήλθε εντός περιφραγμένου χώρου εργοταξίου, με σκοπό να αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός.