Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 9/10 Έως Παρασκευή 15/10 από την Αστροπαιδεία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 9/10 Έως Παρασκευή 15/10 από την Αστροπαιδεία

Η ανακωχή τελείωσε. Ο Κρόνος ορθοδρομεί….

Μία εβδομάδα που ο Κρόνος αρχίζει την ορθή πορεία του. Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης και της ορθής κρίσης, αφού είχαμε την ευκαιρία -με την αναδρομή του- να διορθώσουμε ό,τι είχαμε διαπράξει που δεν ήταν συνετό. Οι θύτες θα τιμωρηθούν και τα θύματα θα δικαιωθούν. Ό,τι διαπράχθηκε κρυφά, εις βάρος της ανθρωπότητας, θα βγει στην επιφάνεια (μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο οικουμενικό ζώδιό του, Υδροχόο) και οι υπαίτιοι θα κριθούν. Ο Ερμής θα συμπορευθεί με τον Άρη και οι φανατικές, επαναστατικές σκέψεις και πράξεις δε θα λείψουν.
Τα καλά νέα αυτής της εβδομάδας είναι η συνάντηση, με θετικές όψεις εξαγώνου και τριγώνου, της Αφροδίτης με τον Κρόνο και του Ήλιου με το Δια. Μας δίνεται η ευκαιρία να χαρούμε, να έχουμε τύχη και οικονομικές και συναισθηματικές ευκαιρίες.
Προτείνω να απολαύσουμε αυτές τις μέρες!

Αναλυτικότερα…

Κριός

Είναι μία εβδομάδα που θα χρειαστεί να ελέγξετε το θυμό σας, τη σκέψη σας αλλά και τις πράξεις σας. Προσέξτε τις σχέσεις, τις συνεργασίες -μην τις χαλάσετε πάνω στον παρορμητισμό σας-, τη σχέση με τα αδέρφια και τις επαφές σας από το διαδίκτυο. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση, να συγκρατηθείτε με τους καυγάδες στο δρόμο. Να προσέχετε τα ζωάκια σας. Το moto σας θα είναι: δε μαλώνω. Αν αυτό μπορέσετε να το τηρήσετε, θα έχετε ευκαιρίες που θα εξελιχθούν σε όφελός σας, από συνεργασίες και από αυτούς που πλαισιώνουν τη ζωή σας, σε όποια μορφή σχέσης.
Οικονομικά: Ευκολίες και ευκαιρίες οικονομικές κρύβει για εσάς αυτή η εβδομάδα. Χρήματα που μπορεί να προέλθουν από το φιλικό σας περιβάλλον, από την καριέρα σας (να κλείσετε μια παλιά συμφωνία) ή από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Να είστε υποψιασμένοι, αλλά ψύχραιμοι ότι το εισόδημά σας μπορεί να αυξηθεί. Προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις και βιαστικές αποφάσεις.
Συναισθηματικά: Αυτή την εβδομάδα έρωτες, που η διαφορά ηλικίας είναι μεγάλη, ευνοούνται και θα υπάρχουν εξελίξεις για αναβάθμιση της σχέσης. Χρειάζεται να είστε συγκρατημένοι, γιατί με το παραμικρό μπορεί να συμβούν παρεξηγήσεις, καυγάδες και ρίξεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και να σκέφτεστε πριν πράξετε. Χρειάζεται υποχώρηση αυτή την εβδομάδα.
Tips Εβδομάδας: Δε μαλώνω, υποχωρώ, συγκρατούμαι, σκέφτομαι.

Ταύρος

Θα έχετε μια απαιτητική καθημερινότητα, γεμάτη εντάσεις και ζητήματα για διεκπεραίωση. Είναι καλές μέρες να λύσετε με ευκολία γραφειοκρατικά θέματα. Παρόλα αυτά, προσέξτε τις εντάσεις στην καθημερινότητα, γιατί θα έχετε την τάση για καυγά με το παραμικρό. Αν είχατε υποθέσεις που αφορούν την καριέρα, τις κοινωνικές επαφές, τα ταξίδια, νομικά ζητήματα ή γραφειοκρατικές εκκρεμότητες με έγγραφα και υπογραφές -που είχαν εμποδιστεί για κάποιους λόγους-, από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν, θα δοθούν λύσεις και θα έχετε εξελίξεις.
Οικονομικά: Ζητήματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος θα σας απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα. Προσοχή στις άσκεφτες οικονομικές κινήσεις και στη διαχείριση, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη. Αρχίζει μια περίοδος, όμως, από αυτή την εβδομάδα που θα έχετε εύνοια από χρήματα τρίτων, φορείς, φυσικά πρόσωπα ή κληρονομιές. Θα υπάρχει οικονομική στήριξη από τρίτους και αυτό θα σας ξεκουράσει.
Συναισθηματικά: Είναι εβδομάδα εντάσεων. Προσέξτε τη συμπεριφορά και τους χειρισμούς σας προς το σύντροφο, γιατί οι ρίξεις είναι πιθανές. Οι αιτίες θα είναι το παρελθόν, οι εμμονές και η ζήλια.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, κάνω υπομονή, έχω μέθοδο, υπερβαίνω.

Δίδυμοι

Άλλη μια εβδομάδα που το παρελθόν θα γίνει παρόν. Θα σας απασχολήσουν οι μετακινήσεις σας και είναι μέρες που θα συναντήσετε πολλούς ανθρώπους για να  συζητήσετε τα θέματά σας. Διαπραγματευτείτε ζητήματα και εκκρεμότητες που έχετε με την πατρική οικογένεια (τα κληρονομικά), είναι οι κατάλληλες μέρες. Θα έχετε συμπαράσταση και ωραίες στιγμές με φίλους. Αν υπήρχαν παρεξηγήσεις από το παρελθόν, θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Η 15/10 είναι μια ημερομηνία τύχης, γεμάτη ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα, προσωπικά, οικονομικά και συναισθηματικά.
Οικονομικά: Χρήματα που περιμένετε, κυρίως από τρίτους, θα έρθουν. Είναι εβδομάδα οικονομικών ευκαιριών και ευκολιών. Εκκρεμότητες που είχατε και αφορούν τα οικονομικά σας από το παρελθόν, όπως συμβόλαια και υπογραφές, θα κλείσουν.
Συναισθηματικά: Θα συζητήσετε πολύ με το σύντροφό σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας προβληματίζουν. Έχετε ερωτικές ευκαιρίες και επιτυχίες, όμορφες στιγμές με πάθος και το ερωτικό παρελθόν φυσικά και επιστρέφει.
Tips Εβδομάδας: Σκέφτομαι, δε βιάζομαι, απολαμβάνω.

Καρκίνος

Είναι μια εβδομάδα που χρειάζεται προσοχή. Θα έχετε νεύρα και απότομες συμπεριφορές. Να είστε συνεσταλμένοι με την πατρική οικογένεια, γιατί είναι πολύ εύκολο να έρθετε σε ρίξεις. Προσοχή στη σχέση με τους γονείς. Δεν είναι κατάλληλες μέρες να λύσετε διαφορές με τον κοινωνικό σας περίγυρο ή με άτομα εξουσίας, γιατί θα το κάνετε επιπόλαια και τα αποτελέσματα δε θα είναι υπέρ σας. Προσοχή και στο περιβάλλον της καριέρας σας. Συγκρατείστε λόγια και πράξεις.
Οικονομικά: Αν είχατε υποθέσεις για την οικονομική σας ενίσχυση από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, που είχαν μείνει στάσιμες, από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα και πολλοί θα ωφεληθείτε οικονομικά, γιατί θα λάβετε χρήματα. Θα κάνετε αρκετές συζητήσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Χρειάζεται, όμως, προσοχή στον τρόπο που διαπραγματεύεστε ή απαιτείται, γιατί μπορεί να χάσετε τα πάντα από λάθος κινήσεις. Προσοχή και σύνεση, επίσης, στα έξοδα και στις παρορμητικές, βιαστικές οικονομικές κινήσεις.
Συναισθηματικά: Οι σχέσεις σας θα αρχίσουν να εξελίσσονται, πολλά ζητήματα είχαν μείνει σταθερά και πολλοί από εσάς θα έχετε την αίσθηση ότι έχετε “βαλτώσει. Οι καταστάσεις θα τρέξουν και εκκρεμότητες από το παρελθόν θα λυθούν. Όσες σχέσεις είναι ικανές να αντέξουν, θα συντηρηθούν και αυτές που δεν είχαν γερές βάσεις, θα τελειώσουν. Εδώ χρειάζεται να διαπραγματευτείτε με σύνεση και όχι με παρόρμηση.
Tips Εβδομάδας: Δε βιάζομαι, σκέφτομαι, συγκρατούμαι, κατανοώ, ακούω, ξεπερνάω.

Λέων

Μπορεί να βιώνετε μια περίοδο δύσκολη και ανατρεπτική, όμως αυτή η εβδομάδα θα σας ανταμείψει με χαρά. Θα έχετε ευκολίες και ευκαιρίες σημαντικές, που έχουν σχέση με την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Αρωγούς θα έχετε άτομα εξουσίας και κύρους, που θα σας βοηθήσουν στις φιλοδοξίες σας. Εκμεταλλευτείτε τις σχέσεις με τα αδέρφια και τη διαδικτυακή και μη επικοινωνία σας. Εξελίξεις θα έχετε σε ζητήματα που αφορούν συνεργάτες και συνεργασίες. Θα έχετε την ανάγκη να χαρείτε, να διασκεδάσετε και θα περάσετε εποικοδομητικό χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά. Φυσικά, χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι και να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, όπως και να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση.
Οικονομικά: Παρελθοντικά οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν. Όμως, είναι εβδομάδα οικονομικών ευκαιριών και το σίγουρο είναι ότι θα καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Φυσικά, χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση αλλά και στον τρόπο που διαπραγματεύεστε οικονομικές υποθέσεις.
Συναισθηματικά: Θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε και θα περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές με το σύντροφο. Συνθήκες που είχαν σταματήσει την εξέλιξη της σχέσης θα αλλάξουν και τα θέματά σας θα προχωρήσουν. Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ευνοούνται.
Tips Εβδομάδας: Χαίρομαι, κάνω υπομονή, προσπερνάω, διαπραγματεύομαι.

Παρθένος

Αντιμετωπίζετε παρελθοντικές καταστάσεις και εκκρεμότητες, ίσως να έχετε πολλές ανατροπές και χρειάζεται να κάνετε λίγη υπομονή. Προσοχή στις σχέσεις με την πατρική οικογένεια και τα συμφέροντά σας μέσα από αυτή, γιατί μπορεί να έρθετε σε ρίξεις. Έχετε εύνοια στα οικογενειακά ζητήματα, απλώς προσέξτε τον τρόπο που θα τα διαπραγματευτείτε, θα πρέπει να είναι χειρουργικός.
Οικονομικά: Θα υπάρχει άγχος, ένταση, ανασφάλεια και φυσικά τα έξοδα θα τρέχουν. Θα κάνετε πολλές συζητήσεις για τα οικονομικά ζητήματα, καθώς θα σας απασχολήσουν παρελθοντικές εκκρεμότητες, για να δώσετε χρήματα αλλά και για να πάρετε. Όπως και να έχει συγκρατηθείτε, γιατί οι υποχρεώσεις σας θα καλυφθούν.
Συναισθηματικά: Καταστάσεις που είχαν παγώσει θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εξελίσσονται και θα έρθουν καινούργια δεδομένα. Είναι ισορροπημένη εβδομάδα συναισθηματικά και θα θέλετε να συζητήσετε για να εξελίξετε τη σχέση σας.
Tips Εβδομάδας: Υπομένω, υπερβαίνω, ελέγχω, σκέπτομαι, διαπραγματεύομαι.

Ζυγός

Φυσικά, καλείστε να αντιμετωπίσετε το παρελθόν. Θα κάνετε αρκετές συζητήσεις, για να λύσετε τις εκκρεμότητές σας. Έχετε ευκαιρίες και ευκολίες που θα προέλθουν από την πατρική οικογένεια και τα συμφέροντά σας μέσα από αυτή. Ασχοληθείτε με αυτές, γιατί θα έχετε αποτελέσματα με τα δημιουργικά σας σχέδια και με τα επιχειρηματικά σας οράματα. Είναι καλές μέρες να ρισκάρετε. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η 15/10 είναι μέρα μεγάλης τύχης σε όλα τα επίπεδα, επαγγελματικά, συναισθηματικά και οικονομικά.
Οικονομικά: Ζητήματα που είχαν σταματήσει σιγά-σιγά θα αρχίσουν να εξελίσσονται. Οι μέρες σας παρέχουν ευκολίες που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρετε χρήματα που σας χρωστάνε.
Συναισθηματικά: Προσέξτε τις εντάσεις. Θα έχετε την τάση να μιλήσετε με το σύντροφο να διαπραγματευτείτε. Θα θελήσετε να προσθέσετε στη σχέση σας και να την αναβαθμίσετε. Είναι κατάλληλες μέρες για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Για να τα καταφέρετε, όμως, θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μη φερθείτε με επιπολαιότητα. Να σκέφτεστε τι λέτε και τι κάνετε.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, συζητάω, κατανοώ, ακούω, σκέφτομαι, δε βιάζομαι.

Σκορπιός

Αυτό που χρειάζεται να προσέχετε αυτή την εβδομάδα είναι το παρασκήνιο στη ζωή σας, το οποίο με την πάροδο του χρόνου θα αποκαλυφθεί. Οι εσωτερικές διαμάχες με τον εαυτό σας δε θα λείψουν, άλλα είναι καλή περίοδος για να βγάλετε συμπεράσματα και να κατασταλάξετε. Ζητήματα που έχουν σχέση με την πατρική οικογένεια και τα συμφέροντά σας μέσα από αυτή, τα οποία μέχρι τώρα ήταν στάσιμα, θα αρχίσουν να εξελίσσονται και σε σύντομο χρόνο θα δείτε αποτελέσματα. Πολλοί από εσάς θα έχετε παρασκηνιακή δράση σε όλα τα επίπεδα.
Οικονομικά: Έχετε την τύχη με το μέρος σας. Θα έχετε χρήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες σας και αυτό θα σας δημιουργεί ασφάλεια. Εκκρεμότητες από το παρελθόν θα έρθουν στο προσκήνιο, που αφορούν την οικονομική σας σχέση με τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, όχι μόνο για να δώσετε αλλά και για να πάρετε χρήματα που περιμένατε από το παρελθόν.
Συναισθηματικά: Είναι ισορροπημένη εβδομάδα, με ερωτική χροιά. Φυσικά, οι απότομες αλλαγές δε θα λείψουν όπως και οι ξαφνικές συναντήσεις. Μεγάλη βαρύτητα θα δώσετε σε μυστικές σχέσεις ή θα τις δημιουργήσετε.
Tips Εβδομάδας: Προσέχω, σκέφτομαι, κατανοώ, ακούω, συζητάω.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ένα γλυκό συναίσθημα και η διάθεσή σας θα είναι καλή. Ευκαιρίες θα σας δοθούν, που θα αφορούν την εργασία σας και το περιβάλλον που εργάζεστε, όπως να πάρετε μια προαγωγή ή οι συνθήκες που εργάζεστε να καλυτερέψουν προς όφελός σας. Οι φίλοι θα σας βοηθήσουν και θα σας στηρίξουν ηθικά και υλικά. Αν θέλετε να ζητήσετε κάτι από τους φίλους σας, είναι οι κατάλληλες μέρες αυτή η εβδομάδα. Η καθημερινότητά σας θα είναι πιο όμορφη, πιο εύκολη και θα μπορέσετε να λύσετε εύκολα εκκρεμότητες.
Οικονομικά: Είναι εβδομάδα οικονομικών ευκαιριών. Αν είχατε οικονομικές υποθέσεις που ήταν σταματημένες και δεν υπήρχαν αποτελέσματα, από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσει να υπάρχει ροή και να εισπράξετε χρήματα που περιμένατε. Να είστε υποψιασμένοι, για να εκμεταλλευτείτε τις οικονομικές ευκαιρίες απ’ όλες τις κατευθύνσεις.
Συναισθηματικά: Θα θελήσετε να μιλήσετε με το σύντροφό σας και να διαπραγματευτείτε τα θέματα της σχέσης σας. Δεν αποκλείεται μια μετακίνηση, ένα μικρό ταξίδι για ξεκούραση. Είναι πιθανή μια ερωτική πρόταση μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον που θα σας ξαφνιάσει ή μια φιλική σχέση από τα παλιά να εξελιχθεί σε ερωτική.
Tips Εβδομάδας: Ξεκουράζομαι, χαίρομαι, προσέχω, σκέφτομαι, δε βιάζομαι.

Αιγόκερως

Μία εβδομάδα που χρειάζεται προσοχή γιατί τα νεύρα θα είναι τεταμένα. Χρειάζεται να προσέξετε τις κοινωνικές επαφές, τις σχέσεις με ανωτέρους σας ή άτομα εξουσίας, τις σχέσεις με τους γονείς και με την οικογένεια γενικότερα. Θα έχετε την τάση να απαιτείται με φανατισμό, επιπολαιότητα και χωρίς να υποχωρείτε, με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε ρίξεις, που δε θα είναι προς όφελός σας. Προσέξτε τα λόγια και τον τρόπο σας. Προσοχή αν ταξιδέψετε και στις σχέσεις σας από το διαδίκτυο. Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, προσέξτε στον τρόπο που θα τις αντιμετωπίσετε. Γενικώς, προσοχή μην αρχίσετε τους καυγάδες στην καθημερινότητα και στο δρόμο.
Οικονομικά: Υποθέσεις που αφορούν τα έσοδά σας θα προχωρήσουν και θα δείτε αποτελέσματα. Διεκδικήστε χρήματα από τρίτους, αλλά όχι με απόλυτο και μοναρχικό τρόπο, γιατί δε θα ευνοηθείτε και τα αποτελέσματα δε θα είναι αυτά που περιμένατε.
Συναισθηματικά: Προσοχή στις σχέσεις, στον τρόπο που αντιμετωπίζετε το σύντροφο, προσπαθήστε να το κάνετε χωρίς αυταρχισμό, γιατί αν το κάνετε αυτό θα δείτε τη σχέση να καλυτερεύει και ίσως να περάσει σε ένα επίπεδο σοβαρότητας.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, υπερβαίνω, ακούω, κατανοώ, σκέφτομαι πριν μιλήσω.

Υδροχόος

Θα έχετε πολλές συζητήσεις με άλλους, για ζητήματα που αφορούν την πατρική οικογένεια και το σπίτι σας. Θα σας απασχολήσουν τα ταξίδια και τα επαγγελματικά ζητήματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με το διαδίκτυο. Θα έχετε ευκαιρίες και ευκολίες σε αυτούς τους τομείς. Ίσως χρειαστεί να λύσετε -με επιτυχία- παρελθοντικές καταστάσεις που επιστρέφουν στο προσκήνιο. Είναι μια εβδομάδα που θα σας δώσει το πράσινο φως να προχωρήσετε με ευκολία τις υποθέσεις σας και η 15/10 είναι μια θαυμάσια και τυχερή μέρα, για όλους τους τομείς της ζωής σας.
Οικονομικά: Προωθήστε ζητήματα που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους. Διεκδικήστε χρήματα έστω και αν αυτά αφορούν το παρελθόν, γιατί θα έχετε θετικά αποτελέσματα και ίσως βρεθούν λύσεις στα μέχρι τώρα άλυτα ζητήματα. Να είστε συγκρατημένοι στη διαχείριση.
Συναισθηματικά: Ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο. Διεκδικήσετε αλλά να μην το κάνετε με φανατισμό και επιπολαιότητα. Θα έχετε ερωτικές ευκαιρίες και θα ευνοηθούν οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας.
Tips Εβδομάδας: Κατανοώ, δε βιάζομαι, συγκρατούμαι, ακούω, διαπραγματεύομαι με σύνεση, κερδίζω.

Ιχθύες

Θα αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν και να αποφορτίζονται κάποιες εσωτερικές πιέσεις που είχατε νοητικά και συναισθηματικά. Οι λύσεις αρχίζουν να εμφανίζονται μπροστά σας. Δώστε σημασία στον τομέα της καριέρας και στις κοινωνικές επαφές, γιατί θα έχετε θετικές εξελίξεις αλλά και βοήθεια από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Να γνωρίζετε ότι θα έχετε κρυφή προστασία και τύχη που θα ευνοήσει τα σχεδία σας.
Οικονομικά: Θα κάνετε σκληρές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις, που θα ευνοήσουν τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Θα διεκδικήσουν από εσάς αλλά και θα διεκδικήσετε χρήματα, τα οποία ίσως αφορούν το παρελθόν. Το μήνυμα είναι να μάθετε να είστε ασφαλείς έστω και αν οι εξωτερικές συνθήκες δεν είναι απολύτως ασφαλείς.
Συναισθηματικά: Θα ασχοληθείτε με το ερωτικό παρελθόν. Αυτό αφορά κυρίως αυτούς που βρίσκονται σε γάμο ή σε σχέση συμβίωσης. Η εβδομάδα ορίζεται ως ερωτική, με συναισθηματική αύρα. Προσέξτε τις εξάρσεις εμμονών, ζήλιας και απόλυτων συμπεριφορών, που δεν αφορούν ουσιαστικές σχέσεις αλλά ερωτικά πάθη, ίσως από το παρελθόν.
Tips Εβδομάδας: Διαπραγματεύομαι, συγκρατούμαι, δημιουργώ, κατανοώ, προχωράω, ξεκαθαρίζω.

https://astroteam.gr