Αρχική Ν. Κορινθίας Κόρινθος : Αλέξανδρος Πνευματικός – Νίκος Σταυρέλης και πάλι μαζί…..!!

Κόρινθος : Αλέξανδρος Πνευματικός – Νίκος Σταυρέλης και πάλι μαζί…..!!

Τελικά όπως λέει και ο λαός «Στη ζωή ποτέ μην λες ποτέ».

Θα πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός ο άνθρωπος που κατάφερε να ενώσει δυο ορκισμένους εχθρούς, το είδαμε και αυτό. Ύστερα περίπου μια πενταετία Πνευματικός και Σταυρέλης κατέληξαν στο συμπέρασμα και ένωσαν στις φωνές τους τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και με βαρύγδουπες δηλώσεις στα ΜΜΕ που χρειάστηκε να δώσουν συνέντευξη με διαφορά λίγων λεπτών.

Οι πληροφορίες μας βέβαια μιλούν για νέο γύρω δηλώσεων σε μεγάλα κανάλια των Αθηνών. Και όλα αυτά γιατί; Ίσως Οι δύο πολιτικοί άνδρες έχουν καταλάβει ότι το τρένο της πολιτικής πέρασε το Μαϊο του 2019 χωρίς να προλάβουν να ανέβουν, και με σπασμωδικές κινήσεις προσπαθούν να παραμείνουν στην επικαιρότητα με θέματα που δεν μπορούν να αγγίξουν τον Κορινθιακό λαό όπου αντιμετωπίζει προβλήματα καθημερινότητας ,επιβίωσης, ανασφάλειας λόγω της πανδημίας και πολλά άλλα. Το πολύ σοβαρό θέμα που προέκυψε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν κατά την άποψη των δύο πολιτικών “ογκόλιθων” της Κορινθίας η ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Ταγαρά και ας μην ήταν ο πρώτος που ανεξαρτητοποιήθηκε, τα τελευταία δυο χρόνια έχουν προηγηθεί άλλες επτά.

Προφανώς ο κύριος Πνευματικός δεν έχει αναρωτηθεί γιατί το ένα στέλεχος μετά το άλλο φεύγει από την άλλοτε κραταιά και τώρα σε αποσύνθεση Πορεία Ευθύνης μάλλον τα φαντάσματα θα τον κυνηγούν σε λίγο καιρό ακόμα έως ότου και οι τελευταίοι λιγοστοί ρομαντικοί καταλάβουν ότι το καράβι βούλιαξε οριστικά.

Κατά την άποψη μας ο εξαίρετος χαρακτήρας, ο οικογενειάρχης, ο άνθρωπος που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα στην πόλη όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη της Κορίνθου βρέθηκε από το κατά τα αλλά φίλο του και δεξί χέρι όπως έλεγε, στο μάτι του Κυκλώνα επειδή είχε διαφορετική άποψη για τα πολιτικά πράγματα της πόλης του και δεν επιθυμούσε να παραμείνει σε μια παράταξη που παράπαιε.

Η εμπάθειά και η εμμονή τους φαίνεται ότι τους ένωσε σε μία άνευ προηγουμένου λασπολογίας που δυστυχώς για τους ίδιους δεν βρίσκει τον στόχο τους και γυρίζει σε ευθεία πορεία στην πολιτική τους κατρακύλα …….

Σ.Μπαλή