Αρχική Ν. Κορινθίας Εξοδο του Μεσολογγίου θυμίζουν οι μαζικές ανεξαρτητοποιήσεις από τον Αλ.Πνευματικό και την...

Εξοδο του Μεσολογγίου θυμίζουν οι μαζικές ανεξαρτητοποιήσεις από τον Αλ.Πνευματικό και την Πορεία Ευθύνης

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις δημοτικοί σύμβουλοι του Αλέξανδρου Πνευματικού και της Πορείας Ευθύνης ανεξαρτητοποιήθηκαν τον τελευταίο μήνα. Συγκεκριμένα η Ραντίτσα Μαρίνα που κατετάγη πρώτη στην δημοτική ενότητα Τενέας στον συνδυασμό της το 2019 με 593 σταυρούς, ανεξαρτητοποιήθηκε από την Πορεία Ευθύνης και ανέλαβε την Αντιδημαρχία Θεμάτων αστικής κατάστασης και κοινωνικών προγραμμάτων, αποδεχόμενη την πρόταση του Βασίλη Νανόπουλου.

Μόλις χθες ανεξαρτητοποιήθηκε ο Βασίλης Ταγαράς, που ¨κουβαλάει¨μαζί του και 549 σταυρούς, αφού στις εκλογές του 2019 εξελέγη 4ος στην κατάταξη στο Δήμο Κορινθίων στην Πορεία Ευθύνης. Ακούγονται διάφορα σενάρια για το τι θα αναλάβει αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.

Σήμερα Πέμπτη ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σταύρος Κεφάλος, πρώην Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων με 627 σταυρούς που το 2019 τον είχε κατατάξει τρίτο στην Πορεία Ευθύνης.

Μοιάζει σαν μαζική έξοδο και αντί ο επικεφαλής της Πορείας Ευθύνης, Αλέξανδρος Πνευματικός να αναρωτηθεί για τα αίτια και τις δικές του ευθύνες εξαπολύει βέλη και λάσπη στους άλλοτε φίλους, συμπορευτές και συνεργάτες του.

Η Πορεία Ευθύνης ουσιαστικά παραμένει με τρεις από τους οκτώ συμβούλους της, τον κύριο Ηλία Μπουρσέ, την κυρία Κωνσταντίνα Λύτρα και τον κύριο Χρήστο Μελέτη.