Αρχική Ν. Κορινθίας κ.Μπίτζιο, παρουσιάστε πρώτα το έργο σας στο Επιμελητήριο και μετά ελεύθερα μπορείτε...

κ.Μπίτζιο, παρουσιάστε πρώτα το έργο σας στο Επιμελητήριο και μετά ελεύθερα μπορείτε να κρίνετε….

Δριμεία κριτική έχει ασκήσει τις τελευταίες μέρες ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος των Επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Κορινθίας, Δημήτρης Μπίτζιος που όπως δείχνουν τα πράγματα οι εξελίξεις με την Διοικητική Επιτροπή έχει χαλάσει τα σχέδια, τόσο του ίδιου, όσο και του Προέδρου, Παναγιώτη Πιτσάκη. Η “αποκαθήλωση” της Διοικητικής Επιτροπής πριν από λίγους μήνες, απαραίτητη και αναγκαία , έθεσε Μπίτζιο, Πιτσάκη και λίγους λοιπούς “συγγενείς” στο περιθώριο των αποφάσεων.

Η επιστράτευση τελειωμένων από την κοινωνία γραφιάδων που θα μαύριζαν ζωές και επαγγελματικές πορείες φαίνεται πως δεν βοηθά στον ιδιαίτερο ρόλο της αντιπολίτευσης που έχει τοποθετηθεί ο Π.Πιτσάκης και η πάλαι ποτέ παρέα του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Ωστόσο θα βοηθούσε ένας απολογισμός του υπευθύνου των Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας, υπό την μορφή συνέντευξης τύπου (για να λύσουμε κι εμείς χρόνιες απορίες και προβληματισμούς σχετικά με την θέση και τις αρμοδιότητές του) και να κρίνουν τόσο οι επιχειρηματίες, όσο και ο Κορινθιακός λαός, αυτό που φωνάζει αυτές τις μέρες. Την επανεκλογή του και μάλιστα με περισσευούμενες ψήφους που ως άλλος Δον Κιχώτης, θα τις “χαρίσει” σε φτωχούς από ψήφους αλλά και σε αφερέγγυους ως προς τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα, συμβούλους της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Σταματάμε για την ώρα εδώ και υποσχόμαστε να επανέλθουμε με εξελίξεις που έρχονται οσονούπω……και για να είμαστε δίκαιοι η Κόρινθος είναι πιο καθαρή από ποτέ.

*** Αφήνω και ένα κερασάκι από το μακρινό 2018 και τότε ανάρτησή του σχετικά με τους αντιπάλους του που θα ……έβαφαν παπούτσια ….