Αρχική Χωρίς κατηγορία Νέα Διοίκηση στο Επιμελητήριο Κορινθίας με δυναμική παρουσία στην 85η ΔΕΘ

Νέα Διοίκηση στο Επιμελητήριο Κορινθίας με δυναμική παρουσία στην 85η ΔΕΘ

Μετά το περσινό «διάλειμμα» η ΔΕΘ επανέρχεται στο προσκήνιο με το Επιμελητήριο Κορινθίας να δηλώνει το παρόν. Συμμετέχοντας στο Περίπτερο 3 Stand B11 και στο Περίπτερο 13 Stand B15 της Περιφέρειας, το Επιμελητήριο Κορινθίας φιλοξένησε πάνω από 45 επιχειρήσεις του Νομού μας, προβάλλοντας τα προϊόντα τους με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του, την ανάδειξη των πλεονεκτημάτωνΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος της τοπικής παραγωγής και το άνοιγμα νέων συνεργασιών.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργάνωσε και μια πετυχημένη εκδήλωση με θέμα ”Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας”, στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ με την παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστου Δήμα, της Γενικής Γραμματέας Βιομηχανίας κας Θέμιδας Ευτυχίδου, του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή και του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιου Δουκίδη.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, κουστούμι, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ GOLDEN ALE WADI Νεμέα, ζώνη με έκταση ~50° -5 Οινική Κύρια Ποι ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"
Το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νικόλαος Ταγαράς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, o Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος ΚΕΔΕ, κος Δημήτρης Παπαστεργίου αλλά και αντιπροσωπείες Επιμελητηρίων της χώρας, εκπρόσωποι φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος επισκεπτών.
Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Ερμού 2, 20131, Κόρινθος / 27410-24464 (933)
media@korinthiacc.gr / www.korinthiacc.gr
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος
Προηγούμενο άρθρο1.608 νέα κρούσματα – 19 στην Κορινθία
Επόμενο άρθροΤο μήνυμα του Δημάρχου Τρίπολης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς