Αρχική Ν. Μεσσηνίας «Άδειασε η χαρά από τις ζωές μας. Μας λείπεις»: Σπαράζει καρδιές ο...

«Άδειασε η χαρά από τις ζωές μας. Μας λείπεις»: Σπαράζει καρδιές ο πατέρας της 7χρονης Αναστασίας!

Η 7χρονη Αναστασία το κορίτσι που πάλεψε γενναία τον σπάνιο παιδικό καρκίνο, το γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους, πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων όμως για πάντα ζει στην καρδιά και στην μνήμη όλων όσων την αγάπησαν.

Μετά τις σπαρακτικές αναρτήσεις της μαμάς της Ξένιας Πρεζεράκου, μέσω των οποίων αναρτά σκέψεις που κάνει για τον αδόκητο χαμό της μικρής της και δεν παραλείπει να εκφράζει με όλους τους τρόπους πόσο πολύ της λείπει, ο μπαμπάς της Ηλίας Τριανταφυλλάκης της αφιέρωσε μια ανάρτησή του που εξηγεί πόσο γενναίο παιδί ήταν και πόσο μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό άφησε η απώλειά της. Τα λόγια του ραγίζουν καρδιές και δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.

There are two kinds of people in this world — the ones who look before they leap, and the other ones who throw their arms out and plunge into the void not the least bit worried about what’s below… (Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων στον κόσμο – εκείνοι που κοιτούν πριν πηδήξουν στο κενό και εκείνοι που ρίχνουν τους ώμους και βουτούν στο κενό χωρίς να ανησυχούν για το τι θα γίνει…)

«Άδειασε η χαρά από τις ζωές μας. Μας λείπεις»: Σπαράζει καρδιές ο πατέρας της 7χρονης Αναστασίας!

 

Εσύ είσαι από αυτούς που δεν ανησυχούν πριν το άλμα …

Ήξερες πως το άλμα ήταν απελευθέρωση , η αγάπη θα φρόντιζε μην χτυπήσεις…

Προηγούμενο άρθροΟ ΕΟΦ ανακαλεί πασίγνωστο φάρμακο
Επόμενο άρθροΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ