Αρχική Ν. Κορινθίας Οι πρώην περιφερειακοί σύμβουλοι του Π.Τατούλη ξέχασαν τον Ζορμπά και ασκούν κριτική...

Οι πρώην περιφερειακοί σύμβουλοι του Π.Τατούλη ξέχασαν τον Ζορμπά και ασκούν κριτική για τις φωτιές

Οξεία κριτική από πρώην και νυν περιφερειακούς συμβούλους της αντιπολίτευσης του Πέτρου Τατούλη διαβάζουμε όλες τις τελευταίες μέρες για τον τρόπο που χειρίστηκε ο περιφερειακή αρχή του Παναγιώτη Νίκα τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Προφανώς και η μνήμη τους είναι τόσο κοντή όσο για κάποιους το μπόι τους. Ξέχασαν πολύ γρήγορα το πως διαχειρίστηκε η τότε περιφερειακή αρχή του Π.Τατούλη τον καταστροφικό για την Κορινθία, Ζορμπά το 2018. Μάλιστα ο Π.Τατούλης είχε κάνει και δηλώσεις σε αθηναικό τηλεοπτικό σταθμό για ευθύνες των Δημάρχων για τα ρέμματα ( δείτε εδώ).

Σε μία Κορινθία παρατημένη από τον τότε Περιφερειάρχη αλλά περισσότερο παρατημένη από τους τότε περιφερειακούς του συμβούλους εκλεγμένους από τον κορινθιακό λαό. Μηδέν προτάσεις για αντιπλημμυρικά έργα, μηδέν δράση, μηδέν αποτελεσματικότητα που έφερε τα γνωστά τότε αποτελέσματα :

Ξέχασαν πολύ γρήγορα ότι η Κορινθία υπήρξε για όλους αυτούς ο τελευταίος τροχός της άμαξας, ο δεύτερος μεγαλύτερος νομός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που αφέθηκε στο έλεος του Θεού γιατί ποτέ κατά την διάρκεια της θητείας τους δεν έφεραν στο ΠΕ.ΣΥ ώριμες μελέτες για την θωράκισή της. Είναι οι ίδιοι που τώρα θυμήθηκαν στα στερνά τους να ασκήσουν κριτική. Και επιπρόσθετα μέχρι το τέλος της θητείας τους δεν έτρεξαν οι μηχανισμοί αποζημιώσεων κατοίκων και επαγγελματιών που έχασαν μέσα σε λίγα λεπτά τις περιουσίες τους και ακόμη παραμένουν απλήρωτοι, 3 χρόνια μετά. Oι Δήμαρχοι που κατηγορήθηκαν ότι δεν συνεργάστηκαν με την τότε περιφερειακή αρχή, επανεξελέγησαν ένα χρόνο μετά ενώ η Νέα Πελοπόννησος του Πέτρου Τατούλη κατέλαβε τα βαριά έδρανα της αντιπολίτευσης που αδημονούμε να αποκτήσει ουσία.

Σ.Μπαλή