Αρχική Eπικαιρότητα Αγαπημένο μου Αστρολόγιο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16/08 έως 22/08

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16/08 έως 22/08

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο καλό Δεκαπενταύγουστο να έχουμε! Οι μέρες αργίας μπορεί να έφτασαν αλλά το σύμπαν δε κάθεται και το πλανητικό σκηνικό αυτές τις μέρες είναι άκρως ενδιαφέρον! Έρχεται η πολυαναμενόμενη αυγουστιάτικη Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Κυριακή το μεσημέρι στην 29° και 37΄ του Υδροχόου κορυφώνοντας την επανάσταση και κλείνοντας έναν μεγάλο κύκλο αντιδράσεων που άνοιξε από τον Φλεβάρη. Κοσμικά είναι ευνοϊκή, αλλά όσον αφορά την Ελλάδα η κατάσταση τροποποιείται χωρίς όμως να χάνει τα καλά της στοιχεία και θα σου πω αμέσως τι εννοώ. Σε παγκόσμιο επίπεδο θα βοηθήσει το λαό να συσπειρωθεί και να απαιτήσει την απελευθέρωση του από οποιαδήποτε συνθήκη περιορισμού, καταπίεσης και αδικίας έχοντας μάλιστα καλά αποτελέσματα παρά την υπερδιέγερση και τα νεύρα που θα επικρατήσουν, τα οποία άλλωστε είναι και δικαιολογημένα. Με βάση το χάρτη της Ελλάδας τα κακά νέα είναι ότι για άλλη μια φορά τα μίντια θα παραπληροφορήσουν και θα προσπαθήσουν με δόλιο τρόπο να αποσπάσουν τη προσοχή μας από τα σημαντικά γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων χρησιμοποιώντας φυσικά τα αυξημένα κρούσματα και την έξαρση του ιού. Η ένταση, τα νεύρα, τα ατυχήματα και τα αισθήματα θλίψης και αγανάκτησης θα είναι δεδομένα. Τα καλά νέα είναι ότι θα έχουμε αποκαλύψεις όσο και να θέλουν να μας κρατήσουν στο σκοτάδι καθώς ο λαός έχει πια ξυπνήσει, δε πιστεύει τίποτα, ενώνεται για το κοινό καλό και γίνεται πιο μαχητικός από ποτέ απαιτώντας δικαιοσύνη και ελευθερία! Επίσης σημαντικό αίτημα θα είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των γυναικοκτονιών και η προστασία του δικαιώματος των γυναικών να χωρίσουν ή να εκφραστούν ελεύθερα χωρίς να φοβούνται για τη ζωή τους ή για το βιασμό τους. Καταφέρνουν μάλιστα να δικαιωθούν μακροπρόθεσμα με νομοθετικά πλαίσια που θα τους προστατέψουν με αυστηρότερα μέτρα. Μπορεί η απόλυτη δικαίωση που ζητά σύσσωμος ο λαός, να θεωρείται άπιαστο όνειρο αλλά η πανσέληνος αυτή μας δίνει σίγουρα μία γερή δόση ικανοποίησης! Στα πιο «τετριμμένα» τώρα, η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό και ευεργετεί τα αισθητικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά μας ζητήματα. Επιπλέον ευνοούνται επισημοποιήσεις και σταθεροποιήσεις σε σχέσεις (με διαφορά ηλικίας μάλιστα), επενδύσεις και εισοδήματα ενώ η δράση και η σκέψη μας αυτή τη βδομάδα θα είναι γρήγορη, εύστοχη και βασισμένη σε ένα αλάνθαστο ένστικτο αρκεί να αποφύγουμε όσο μπορούμε τους καβγάδες, τις απότομες κινήσεις και τη βιαστική οδήγηση. Δεν αποκλείεται να ακούσουμε και για τεχνολογικές καινοτομίες ή εφευρέσεις! Πάμε να ρίξουμε μια ματιά και στα αγαπημένα ζώδια.

Για τους Κριούς

Μέσα στις εξόδους, τους φίλους και τη διασκέδαση είναι οι Κριοί που μπορούν για λίγο ακόμα να το ρίξουν έξω με τις παρέες τους αρκεί να αποφύγουν τις υπερβολές για να μη τους βγει ξινό. Γίνονται πιο επαναστατικοί και φιλελεύθεροι ενώ ένας ταραχώδης κύκλος που αφορούσε φιλικά πρόσωπα, έρωτες κ ομάδες ολοκληρώνεται. Είναι σημαντικό να φροντίσουν για την υγεία, την ευεξία ή τα κατοικίδια τους. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας κυλάνε γρήγορα και αποτελεσματικά αρκεί να προσέχουν τα ατυχήματα λόγω βιασύνης αλλά και την οδήγηση τους. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να επισημοποιήσουν σχέσεις και συνεργασίες ή να βρουν το ταίρι τους όσοι είναι ελεύθεροι.

Για τους Ταύρους

Λίγο ακόμα υπομονή χρειάζονται ώσπου να ηρεμήσουν γιατί μέχρι τη πανσέληνο θα συνεχίσουν να ταράζονται, να πιέζονται και να αγχώνονται με το σπίτι και τη δουλειά κυρίως. Ένας κύκλος στη καριέρα τους κλείνει ή ένα πρότζεκτ ολοκληρώνεται για να ανοίξει κάποια νέα πόρτα που ίσως τους εξασφαλίσει με καλύτερες ευκαιρίες και ένα πιο σταθερό εισόδημα. Η καθημερινότητα τους πάντως θα γίνει πιο ευχάριστη και δε θα νιώθουν πλέον τις δουλειές σαν βάρος. Ερωτικά ανανεώνονται με ένα φρέσκο ειδύλλιο ενώ πρέπει να έχουν το νου τους για καβγάδες και εντάσεις με τα παιδιά ή το αμόρε. Αν κάνουν κάποιο σπορ προσοχή στα ατυχήματα.

Για τους Διδύμους

Ένας επεισοδιακός κύκλος που αφορούσε μετακινήσεις, σπουδές, νομικά ζητήματα και επικοινωνία φτάνει στο τέλος του. Όσοι παρ’ όλα αυτά δεν έχουν πάει ακόμα κάποιο ταξιδάκι, θα το κάνουν τώρα. Παράλληλα βέβαια έχουν πίεση, τρέξιμο και πολλά νεύρα ειδικά από θέματα σπιτιού ή οικογενειακά οπότε προσοχή στους καβγάδες. Ιδιαίτερα προσεκτικοί για ατυχήματα και θέματα υγείας πρέπει να είναι κυρίως οι γεννημένοι 1-3/06. Κατά τ’ άλλα οι σχέσεις με τα παιδιά τους καλυτερεύουν, τα ερωτικά τους απογειώνονται και δεν αποκλείεται να προκύψει μία επισημοποίηση ή μια πιο σταθερή δέσμευση (με διαφορά ηλικίας).

Για τους Καρκίνους

Θα ανακουφιστούν και θα απελευθερωθούν καθώς κλείνει σιγά- σιγά ένας αγχωτικός κύκλος που αφορούσε τα κληρονομικά, τα οικονομικά, τους λογαριασμούς και τις ασφάλειες τους. Μάλιστα μπορεί να έχουν ένα οικονομικό boost αυτές τις μέρες ή να γλιτώσουν από κάποια έξοδα που θα μπορούσαν να τους ζημιώσουν περισσότερο. Εμφανίζονται νέοι φίλοι και παρέες ενώ οι μετακινήσεις και το μυαλό τους τρέχει σφαίρα αρκεί να προσέχουν στην οδήγηση και στο τρόπο που εκφράζονται για να αποφύγουν διαπληκτισμούς. Ξεκινάνε οι όμορφες στιγμές με το οικογενειακό περιβάλλον και μπορούν τώρα να κάνουν μια όμορφη διακόσμηση στο χώρο τους ή να καλέσουν φίλους και συγγενείς στο σπίτι. Δεν αποκλείεται να επωφεληθούν από κάποιο ακίνητο αυτό το διάστημα ή κι από μια χορηγία από τους γονείς.

Για τους Λέοντες

Κορυφώνεται η ταραχώδης κατάσταση με κοντινούς φίλους, συνεργάτες ή συντρόφους, που τους είχε φέρει στο αμήν τόσο καιρό και η κατάσταση ξεδιαλύνεται είτε με το να απελευθερωθούν οριστικά από αυτούς που δεν είχαν λόγο να παραμείνουν, είτε με το να δεσμευτούν με πρόσωπα που αξίζουν πραγματικά τον κόπο, ειδικά οι γεννημένοι 21-22/08. Αν θέλουν να διευθετήσουν οικονομικές υποθέσεις τώρα είναι η ώρα. Έχουν αρχίσει να βγάζουν γρήγορο χρήμα απλά δε θα μπορέσουν ακόμα να αποφύγουν κάποια εξτρά έξοδα που είναι δυστυχώς απαραίτητα. Οι μετακινήσεις και οι επαφές τους γίνονται επιτέλους πιο ευχάριστες και αρμονικές ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν κι ένα ωραίο ταξιδάκι. Η περίοδος είναι κατάλληλη να υπογράψουν συμφωνίες, να αγοράσουν κάποιο μεταφορικό μέσο, Η/Υ ή κινητό.

Για τους Παρθένους

Κλείνει ένας αγχωτικός κύκλος που τους προκάλεσε στρες, αϋπνίες και κούραση (σωματική και ψυχολογική) βοηθώντας τους να πάρουν λίγο τα πάνω τους με τη διευκόλυνση των καθημερινών τους υποχρεώσεων ή με λίγες μέρες ξεκούρασης. Παρόλο που αισθάνονται πιο διεκδικητικοί και δυναμικοί θα πρέπει να συνεχίσουν να προσέχουν την υγεία τους και το κίνδυνο ατυχημάτων ή καβγάδων ειδικά οι γεννημένοι 30/08-2/09. Έχουν ευκαιρίες για ταξίδια, ευνοούνται οικονομικά και σταθεροποιούν δουλειές ή συνεργασίες ενώ δραστηριοποιούνται πιο έντονα στον σεξουαλικό τομέα!

Για τους Ζυγούς

Ολοκληρώνεται ένας επεισοδιακός κύκλος που τους αναστάτωσε σε σχέση με τους φίλους, τα ερωτικά και τα παιδιά, δίνοντας τους την ευκαιρία να λύσουν τυχόν παρεξηγήσεις με τα παραπάνω πρόσωπα. Υπάρχει μεγάλη εύνοια σε θέματα αισθητικής, στα ερωτικά, τις συνεργασίες επιχειρηματικού τύπου και τη δημιουργικότητα τους καθώς ό,τι ξεκινήσουν τώρα θα έχει διάρκεια, δεν αποκλείονται μάλιστα και οι επισημοποιήσεις σχέσεων (ίσως με διαφορά ηλικίας). Επίσης έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την εμφάνιση τους και να κάνουν σωστές αγορές. Το ένστικτο τους γίνεται πιο ισχυρό ενώ συνεχίζεται το παρασκήνιο, οι μυστικές συμφωνίες, το υποσυνείδητο άγχος και ο ταραγμένος ύπνος.

Για τους Σκορπιούς

Λίγο ακόμα υπομονή χρειάζονται οι Σκορπιοί μας που αισθάνονται σα θηρίο κλεισμένο σε κλουβί το τελευταίο μήνα με όσα πρέπει να υποστούν. Κλείνει με τη πανσέληνο ένας επεισοδιακός κύκλος που αφορούσε σπίτι, δουλειά και σχέσεις χαρίζοντας τους ανακούφιση, εύνοια κι ένα αίσθημα ασφάλειας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ο έρωτας γίνεται ιδιωτική υπόθεση και μπορεί να έχει διαφορά ηλικίας. Εντάσσονται σε μεγαλύτερες ομάδες και αναλαμβάνουν δράση ενώ δεν αποκλείονται τα ξαφνικά ειδύλλια μέσα από αυτό το πεδίο. Προσοχή στις συγκρούσεις με φίλους και παιδιά.

Για τους Τοξότες

Κλείνει ένας ταραχώδης κύκλος σχετικά με τα αδέρφια τους, το διάβασμα, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, και τα νομικά ζητήματα δίνοντας εύνοια κι απελευθερώνοντας οποιοδήποτε μπλοκάρισμα αφορά τα παραπάνω θέματα. Γίνονται πιο αποτελεσματικοί στην εργασία τους ενώ τα θέματα δουλειάς διευθετούνται άμεσα αν και θα συνεχίσει να υπάρχει στρες, τρέξιμο και ένταση στο τομέα αυτό οπότε καλό είναι να μην είναι παρορμητικοί και επιθετικοί ειδικά οι γεννημένοι 29/11-1/12 οι οποίοι πρέπει να δώσουν έξτρα προσοχή στα ατυχήματα και σε θέματα υγείας. Οι σχέσεις με φίλους βελτιώνονται και γίνονται πιο κοινωνικοί ή δημοφιλείς. Δεν αποκλείεται να σταθεροποιηθεί μια σχέση ή μια συνεργασία από το φιλικό περιβάλλον.

Για τους Αιγόκερους

Επιτέλους κλείνει αυτός ο κύκλος ανασφαλειών, φοβιών και απωλειών σε σχέση με τα οικονομικά, τους λογαριασμούς και τα περιουσιακά για τους Αιγόκερους πριμοδοτώντας παράλληλα το πορτοφόλι τους ή απαλλάσσοντας τους από επιπλέον έξοδα. Τα γρήγορα ταξίδια και οι μετακινήσεις είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα ενώ διευθετούνται άμεσα κι αποτελεσματικά ζητήματα σπουδών και νομικές υποθέσεις. Τα επαγγελματικά τους βελτιώνονται και σφραγίζονται συμφωνίες που θα αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες σε βάθος χρόνου. Δεν αποκλείεται να σταθεροποιήσουν ή να επισημοποιήσουν μία σχέση. Προσοχή μόνο σε διαπληκτισμούς ή ατυχήματα στη διάρκεια μετακινήσεων ή ταξιδιών.

Για τους Υδροχόους

Είναι οι πρωταγωνιστές αυτού του επαναστατικού κινήματος ειδικά αν έχουν γενέθλια 16-18/02! Ένας κουραστικός και πιεστικός κύκλος υποχρεώσεων κλείνει γι’ αυτούς απελευθερώνοντας και επιβραβεύοντας τους παράλληλα για τους κόπους και τη προσπάθεια τους όλο αυτό το ζόρικο διάστημα. Ταξιδεύουν, φιλοσοφούν και ευνοούνται σε νομικά ζητήματα ή θέματα σπουδών. Επισημοποιούν σχέσεις και σφραγίζουν συμφωνίες που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Επίσης πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται και η σεξουαλική τους ζωή αυτό το διάστημα!

Για τους Ιχθύες

Ένας στρεσογόνος κύκλος αναφορικά με τη δουλειά, τις καθημερινές υποχρεώσεις και την υγεία, κλείνει για τους Ιχθύες αν και θα πρέπει να συνεχίσουν να φροντίζουν για την ευεξία και τη διατροφή τους ειδικά οι γεννημένοι 25-28/02 οι οποίοι θα πρέπει να προσέχουν και για τυχόν ατυχήματα. Το διάστημα είναι καλό για να πάρουν αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις τους καθώς το ένστικτο και η πνευματική τους διαύγεια τους βγάζουν ασπροπρόσωπους αρκεί να περιορίσουν την επιθετικότητα του λόγου ώστε να αποφύγουν τους καβγάδες. Τους έρχονται χρήματα από περιουσιακά, ασφάλειες, δάνεια ή επιδοτήσεις και ευνοούνται όλες οι επενδύσεις με χαμηλό ρίσκο.

Σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια, ότι οι συνθήκες για μια μαζική επανάσταση θα ήταν ιδανικότερες αν δεν έλειπαν πολλοί για διακοπές και οι θερμοκρασίες ήταν πιο χαμηλές αλλά κάτι ξέρει ο χρόνος και δε ρωτά…

Από τη Σουλάη Κατερίνα

http://astroteam.gr