Αρχική Eπικαιρότητα Η συγκλονιστική στιγμή στις Ροβιές – Η εγγονή παρακαλούσε τους παππούδες της...

Η συγκλονιστική στιγμή στις Ροβιές – Η εγγονή παρακαλούσε τους παππούδες της να φύγουν από το σπίτι (vid)

Η φωτιά διέλυσε στην κυριολεξία το χωριό Ροβιές στην Εύβοια με δεκάδες σπίτια να παραδίνονται στο έλεος της πυρκαγιάς και τους κατοίκους να εγκαταλείπουν δια θαλάσσης την περιοχή τους, προκειμένου να σωθούν.

Μέσα σε ένα φλεγόμενο χωριό με δεκάδες σπίτια να έχουν λαμπαδιάσει, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι είχε αποφασίσει να μείνει στο σπίτι τους και να το υπερασπιστούν απέναντι στο φλεγόμενο “τέρας”.

Η δημοσιογράφος του Open μάταια προσπαθούσε να τους πείσει να τους ακολουθήσει έτσι ώστε να τους οδηγήσει σε ασφαλές σημείο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, η εγγονής της ηλικιωμένης γυναίκας βλέποντας τη γιαγιά της στην τηλεόραση, επικοινώνησε με το κανάλι και την παρακάλεσε στον αέρα. Βίντεο

Αλλά η ηλικιωμένη γυναίκα αν και ήθελε να φύγει, αρνιόταν να αφήσει τον άντρα της, ο οποίος δήλωνε πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το σπίτι του.

Μετά από μεγάλες προσπάθειες και αφού ήρθε η αστυνομία ο ηλικιωμένος άντρας αποφάσισε τελικά με τη σύζυγό του να ακολουθήσουν τους αστυνομικούς και να απομακρυνθούν σε ασφαλές σημείο.

Πηγή