Αρχική Χωρίς κατηγορία Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2/08 έως 8/08 από την Αστροπαιδεία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2/08 έως 8/08 από την Αστροπαιδεία

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο καλό μήνα! Προσγειώνομαι σαν αστραπόβροντο όπως προστάζει αυτή η βδομάδα, για να σου πω τα φρέσκα νέα! Ο επαναστάτης πλανήτης Ουρανός είναι πιο ενεργός από ποτέ, σχηματίζοντας όψεις με Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη και κάθε άλλο παρά βαρετές θα είναι οι μέρες που ακολουθούν! Συνάμα έχουμε και τη Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται 8/08 στην 16° και 14΄ του Λέοντα, με τη συμμετοχή του Κρόνου αλλά και του Ουρανού βεβαίως-βεβαίως, οπότε από τη μία θα έχουμε περιορισμούς και από την άλλη ξεσηκωμό. Τα γεγονότα που θα συμβαίνουν καθημερινά θα είναι αναπάντεχα, θα μας προκαλούν αναστάτωση και θα μας ξεσηκώνουν. Η ανάγκη να σπάσουμε τα δεσμά και να απελευθερωθούμε από ό,τι μας καταπιέζει είναι επιτακτική και αυτό το νέο φεγγάρι σηματοδοτεί την αρχή του τέλους για όλο αυτό το κύμα αντιδράσεων και κοινωνικοπολιτικών γεγονότων, που θα ολοκληρωθεί με τη πανσέληνο του Αυγούστου. Στην αρχή της εβδομάδας θα νιώσουμε έντονα την επιρροή της αντίθεσης Ήλιου-Ερμή με τον Κρόνο οπότε τα νέα θα είναι δυσάρεστα, οι μετακινήσεις μπλοκαρισμένες, η διάθεση down και οι συζητήσεις σοβαρές. Το καλό νέο των ημερών είναι η τονωτική ένεση του τριγώνου Αφροδίτης-Ουρανού που φέρνει ξαφνικά έσοδα, εκκεντρικό γούστο αλλά και έρωτες αναπάντεχους -ίσως και με διαφορά ηλικίας ή status- που θα έχουν όμως μικρή διάρκεια. Χαμούλης αναμένεται και πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα ζώδια να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Για τους Κριούς

Ένας νέος και απρόβλεπτος κύκλος ξεκινά για τα ερωτικά και τα οικονομικά τους. Η διάθεση να απελευθερωθούν, να ξεφαντώσουν και να διασκεδάσουν είναι έντονη αλλά δυστυχώς η χαρά περιορίζεται είτε από δυσάρεστες ανατροπές με το ταίρι τους είτε από τα προβλήματα που προκύπτουν με το φιλικό τους περιβάλλον. Ευχάριστα όμως είναι τα νέα που προέρχονται από τον εργασιακό χώρο (ίσως πάρουν κάποιο μπόνους). Κατά τα άλλα αναμένεται να τους ταράξουν και να τους συγχύσουν ξαφνικά γεγονότα που αφορούν τα παιδιά τους, τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά να τους οπότε ας προσέχουν παραπάνω σε αυτά τα θέματα, ας μην προβούν σε σπατάλες κι ας αποφύγουν τα τυχερά παιχνίδια.

Για τους Ταύρους

Ένας νέος, επεισοδιακός κύκλος ανοίγει στον οικογενειακό τομέα και σε θέματα σπιτιού που αναμένεται να τους ταράξει αρκετά προκαλώντας απότομα και ξαφνικά γεγονότα που τόσο απεχθάνονται κυρίως για τους γεννημένους 20-21/04. Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για όλα καθώς έχουν και οικονομικές δυσκολίες αλλά και πιέσεις από το επαγγελματικό περιβάλλον οπότε είναι έτοιμοι να σκάσουν σα βόμβες από στιγμή σε στιγμή γιατί όση υπομονή και να έχουν κάποια στιγμή εξαντλείται! Μπορούν πάντως να ξεδώσουν μέσω της δημιουργίας ή της διασκέδασης βρίσκοντας έτσι έναν νέο ξαφνικό έρωτα.

Για τους Διδύμους

Ένας καινούργιος και ανατρεπτικός κύκλος ανοίγει σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων με νέα που σοκάρουν. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην οδήγηση ενώ πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και για ανατροπές ή περιορισμούς σε ταξίδια, νομικές υποθέσεις και σπουδές. Επιπλέον ο Άρης ενεργοποιώντας τις εκλείψεις φέρνει ξανά στην επιφάνεια τα θέματα Μαΐου-Ιουνίου που τους απασχόλησαν και ταυτόχρονα προκαλεί καβγάδες και αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον αρχικά για τους γεννημένους 24-28/05 αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλες ημερομηνίες. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ζημιές στο σπίτι ή προβλήματα με τους γονείς. Παρ’ όλα αυτά μπορούν να κάνουν κάποια ανακαίνιση ή κάποιο μερεμέτι που είχαν σκοπό να αφήσουν για αργότερα ώστε να αποφορτίσουν κάπως την υπερβολική ένταση και ενέργεια.

Για τους Καρκίνους

Νέος κύκλος ανοίγει για τα οικονομικά των Καρκίνων που μόνο σταθερό δε τον λες! Η τσέπη τους θα δεχτεί πλήγμα από ξαφνικά έξοδα ή από απώλειες που αφορούν δάνεια, περιουσιακά ή κρατικό χρήμα. Οι ασφάλειες και το σύστημα αξιών τους θα ταραχτεί επίσης. Κατά τ’ άλλα γίνονται πιο επικοινωνιακοί και οι μετακινήσεις τους αυξάνονται. Προσοχή χρειάζεται στην οδήγηση και τον επιθετικό λόγο γιατί θα είναι πιο ευέξαπτοι από δω και μπρος. Τα καλά νέα είναι ότι η κοινωνική τους ζωή πάει περίφημα, νέοι έρωτες προκύπτουν μέσα από παρέες αλλά και ταξιδάκια με φίλους!

Για τους Λέοντες

Δύσκολα τα πράγματα γιατί εδώ και καιρό δε μπορούν να ηρεμήσουν! Νέος γύρος με ξαφνικές ανατροπές ξεκινάει για τους Λέοντες οι οποίοι επηρεάζονται άμεσα από αυτό το νέο φεγγάρι (κυρίως οι γεννημένοι 8-10/08) και αναμένεται να τους ταράξει στη δουλειά αλλά και στο οικιακό περιβάλλον. Το βασικό πρόβλημα όμως εντοπίζεται στη σχέση με τους άλλους είτε είναι σύντροφοι, είτε συνεργάτες ή ακόμα και κοντινοί φίλοι που γίνονται απαιτητικοί, επικριτικοί και τους φορτώνουν υποχρεώσεις. Γενικότερα θέλουν να φύγουν μακριά από όλους κι από όλα. Στα οικονομικά, ενώ αναμένονται κάποιες σπατάλες και έξοδα, θα έχουν αυτή τη βδομάδα ένα σημαντικό boost που θα τους δώσει ανάσα.

Για τους Παρθένους

Ένας νέος κύκλος αϋπνίας ξεκινά γιατί το μυαλό τους δεν ησυχάζει από την υπερένταση. Προκύπτουν ξαφνικές επιφοιτήσεις, αλλά και ανάγκη για ανανέωση και αλλαγή της φιλοσοφίας τους. Η πίεση, τα προβλήματα στον εργασιακό χώρο και η κούραση συνεχίζουν ακάθεκτα και τους επηρεάζουν πλέον ψυχολογικά εκτός από σωματικά και πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα την υγεία και τη διατροφή τους κυρίως οι γεννημένοι 26-30/08 για αρχή. Προσοχή αν έχουν κλείσει κάποιο ταξίδι γιατί το πιθανότερο είναι τα σχέδια τους να ανατραπούν… στη καλύτερη αντί για τη Μύκονο να βρεθούν στη Γαύδο! Τα καλά νέα είναι ότι έχουν ευκαιρίες να ερωτευτούν – ειδικά σε κάποιο ταξίδι- ενώ η αυτοπεποίθηση και ο μαγνητισμός τους θα αυξηθεί κατακόρυφα.

Για τους Ζυγούς

Η όρεξη τους για διασκέδαση είναι μεγάλη δε λέω αλλά οι φίλοι και παρέες είναι στο επίκεντρο αυτής της Νέας Σελήνης, η οποία τους φέρνει ανατροπές και περιορισμούς στα σχέδια τους είτε γιατί δε μπορούν να διασκεδάσουν όσο θα ήθελαν είτε γιατί έχουν ρήξεις με φίλους. Παράλληλα τα οικονομικά τους θέλουν προσοχή γιατί έτσι κι αλλιώς βρίσκονται σε κινούμενη άμμο εδώ και καιρό αλλά τώρα δέχονται άμεσο πλήγμα είτε γιατί προκύπτουν ξαφνικά έξοδα είτε γιατί δεν θα πάρουν τα όσα περίμεναν από δάνεια κληρονομιές ή επιδοτήσεις αν και αναμένεται μια μικρή ενίσχυση «κάτω από το τραπέζι».

Για τους Σκορπιούς

Αρκετά ζορισμένοι θα είναι από αυτό το καινούριο φεγγάρι το οποίο τους ανοίξει νέο γύρο ανακατατάξεων στο επαγγελματικό κομμάτι αλλά και νέες υποχρεώσεις ή ευθύνες από το σπίτι. Σα να μην έφταναν όλα αυτά έχουν και τον σύντροφο ή τους συνεργάτες να κάνουν ξαφνικά ξεσπάσματα ή καβγάδες και να τους αποσυντονίζουν τελείως. Ντου από παντού λοιπόν ειδικά για όσους έχουν γενέθλια 7-9/11. Τα καλά νέα είναι ότι προκύπτουν νέες παρέες ή ακόμα και έρωτες από τον φιλικό κύκλο.

Για τους Τοξότες

Ξαφνικές ανατροπές στο καθημερινό πρόγραμμα (στη δουλειά) αλλά και περιορισμό στα ταξίδια και στις μετακινήσεις θα φέρει το νέο φεγγάρι που απ’ ότι φαίνεται τους δένει χειροπόδαρα! Δύσκολος όμως  αναμένεται γενικά ο Αύγουστος μιας και ενεργοποιούνται εκλείψεις που τους επηρεάζουν άμεσα, αρχής γενομένης με όσους έχουν γενέθλια 25-29/11 κυρίως στο επαγγελματικό κομμάτι. Προσοχή χρειάζεται σε νομικές υποθέσεις, στην οδήγηση αλλά και στην υγεία τους. Το δεδομένο είναι ότι δουλεύουν με ταχύτερους ρυθμούς ενώ τα καλά νέα είναι ότι προκύπτει ένα φλερτ ή ένα μπόνους από τη δουλειά που δε περίμεναν.

Για τους Αιγόκερους

Νέος κύκλος ανασφαλειών, φοβιών και οικονομικής χασούρας ξεκινά για τους Αιγόκερους για τους οποίους προκύπτουν ξαφνικά έξοδα ή χρέη. Ένας άλλος τομέας που πρέπει να προσέξουν είναι οι επιχειρηματικές κινήσεις -γιατί ενδέχεται να πέσουν έξω- αλλά και ζητήματα που αφορούν τα παιδιά ή τα ερωτικά τους μπορεί να τους σοκάρουν και να τους απογοητεύσουν. Τα καλά νέα είναι ότι θέματα σπουδών ή νομικά παίρνουν μια ξαφνική ευχάριστη τροπή ενώ νέοι έρωτες κάνουν την εμφάνιση τους εν μέσω κάποιου ταξιδιού.

Για τους Υδροχόους

Νέος επεισοδιακός κύκλος ανοίγει για σχέσεις και συνεργασίες -κυρίως για τους γεννημένους 3-6/02- οι οποίες έχουν τη τάση να ξεκινάνε και να σταματάνε ξαφνικά μιας και οι ίδιοι δεν ανταποκρίνονται με το τρόπο που οι άλλοι θα ήθελαν. Παράλληλα επηρεάζονται και από το οικιακό περιβάλλον όπου συμβαίνουν αναπάντεχα γεγονότα που τους περιορίζουν και τους ξεβολεύουν. Τα καλά νέα παρά τις όποιες αναποδιές είναι ότι περνάνε καλά στον σεξουαλικό τομέα ενώ δεν αποκλείεται να έχουν και μια έξτρα οικονομική ενίσχυση από τρίτους (κυρίως από την οικογένεια ή τα ακίνητα).

Για τους Ιχθύες

Νέος κύκλος ξαφνικών και αναπάντεχων γεγονότων που θα επηρεάσει τη δουλειά, τη καθημερινότητα και την υγεία περιμένει τους Ιχθύες οπότε ας μη το παρακάνουν με τη κούραση και καλό είναι να φροντίσουν για τα τσεκ-απ τους, να προσέχουν τις εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον αλλά και τα κατοικίδια τους. Ο τομέας που θα επηρεαστεί άμεσα με τις ενεργοποιήσεις των εκλείψεων (αρχικά για τους γεννημένους 21-25/02) είναι αυτός των σχέσεων και των συνεργασιών οπότε ας ετοιμαστούν για δραστικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα σε αυτό το κομμάτι που θα γίνουν εν τέλει για καλό αφού ήδη περιμένει στη γωνία ένας κεραυνοβόλος έρωτας (αν δεν είναι ακόμα δεσμευμένοι δηλαδή!).

Το clue της εβδομάδας είναι να περιμένουμε αυτό που δεν περιμένουμε το οποίο εμένα προσωπικά με ξεσηκώνει! Ραντεβού next week με τις εξελίξεις!

Σουλάη Κατερίνα

http://astroteam.gr