Αρχική Ν. Κορινθίας Ορίστηκε Γενική Γραμματέας στον Δήμο Βέλου Βόχας

Ορίστηκε Γενική Γραμματέας στον Δήμο Βέλου Βόχας

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος ανακοίνωσε την απόφασή του για την τοποθέτηση της Διπλ. Πολιτικού Μηχανικού κας. Κων/νας (Νάντια)  Δημητρίου στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Βέλου Βόχας.

Η  Γενική Γραμματέας, θα προΐσταται όλων των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου και θα συμβάλλει  στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του με την πλήρη αξιοποίηση του υπάρχοντος υπηρεσιακού μηχανισμού και την αρτιότερη οργάνωσή του. Συγχρόνως θα φροντίζει και θα μεριμνά, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τα στελέχη της δημόσιας διοίκησης,  ώστε να εξασφαλίζεται αποδοτικά και αποτελεσματικά η επίτευξη των στόχων και προγραμμάτων του Δήμου Βέλου Βόχας.

Η κα. Δημητρίου είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός MEng  με μεταπτυχιακές σπουδές στην περιβαλλοντική και υδραυλική μηχανική.

Από το 2004 έως και σήμερα, εξασκεί το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και συμμετέχει ενεργά  στο κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης.  Έχει πολύχρονη εμπειρία στην διαχείριση χρηματοδοτικών προγραμμάτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο καθώς και στη σύνταξη μελετών δημοσίων έργων.

Έχει διατελέσει από το 2007 έως και σήμερα ειδικός συνεργάτης Δημάρχου σε θέματα  υποστήριξης τεχνικών υπηρεσιών και προγραμματισμού του Δήμου. Παράλληλα έχει υπάρξει εξωτερικός συνεργάτης (ελεγκτής μηχανικός προγραμμάτων ΕΣΠΑ) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.