Αρχική Ν. Αχαΐας Αυτός είναι ο ταξιτζής που δολοφόνησαν! Θρήνος και στην Πάτρα – Η...

Αυτός είναι ο ταξιτζής που δολοφόνησαν! Θρήνος και στην Πάτρα – Η οικογένειά του άνθρωποι της προσφοράς

Ενα ακόμα περιστατικό δολοφονίας συγκλονίζει τη Δυτική Ελλάδα καθώς σήμερα, ξημερώματα Τρίτης, περίπου στις 2, έπεσε νεκρός ένας 59χρονος μέσα στο σπίτι του στο Καπελέτο, του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες   ο 59χρονος είναι ο Κώστας  Τσάχαλος, ο οποίος ζούσε μόνος του στο σπίτι του στο Καπελέτο. Είναι αδελφός του μεγαλοεπιχειρηματία Θανάση Τσάχαλου (με αγροτικά προϊόντα και μεγάλη προσφορά στην κοινωνία) και εικάζουν οι αρχές πως είχε χρήματα στο σπίτι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 59χρονος έπεσε νεκρός από χτύπημα που του κατάφερε ένας μαυροφορεμένος ληστής, ο οποίος μπήκε στο σπίτι με τη μέθοδο της διάρρηξης. Ο άτυχος άνδρας το αντιλήφθηκε και πιθανότατα προσπαθώντας να αμυνθεί και να υπερασπιστεί την περιουσία του, έπεσε νεκρός από το χτύπημα του δράστη.

Οπως είναι αναμενόμενο, στο Καπελέτο Ηλείας επικρατεί αναστάτωση, με κόσμο να είναι συγκεντρωμένος έξω από το σπίτι του άτυχου άνδρα. Δυνάμεις της ΕΛΑΣ και συγκεκριμένα του τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκονται στο σημείο από την πρώτη στιγμή και συλλέγουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη.