Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/07 έως 1/08 από την Αστροπαιδεία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/07 έως 1/08 από την Αστροπαιδεία

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο τι κάνεις; Σε έφαγε η κλεισούρα στο συρτάρι θα μου πεις! Κάτσε λοιπόν να σου μιλήσω για τα νέα της εβδομάδας μπας και ξεσκάσεις λίγο. Φεύγει με αναμπουμπούλες όπου να ‘ναι κι αυτός ο Ιούλιος αφού μας έψησε καλά καλά! Δε θα σταματήσουν εδώ οι αναταραχές όμως γιατί περιμένουμε κι έναν Δία να επιστρέψει στον Υδροχόο -ευνοώντας κυρίως Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους- για να συσπειρώσει ξανά τον λαό υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να ολοκληρώσει τις αλλαγές στις κοινωνικές δομές μέσω της επιστημονικής και τεχνολογικής εξέλιξης. Παράλληλα ο Άρης περνάει στη Παρθένο -ευεργετώντας Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους- έχοντας το ρόλο του πρωταγωνιστή και θα σου πω γιατί. Πρώτον αυτή η πλανητική θέση στρέφει τη προσοχή μας σε θέματα υγείας (ή εργασίας) και μας κάνει υποχόνδριους, δεύτερον ενεργοποιεί ξανά όλες της εκλείψεις στα μεταβλητά ζώδια επηρεάζοντας Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες οπότε καταλαβαίνεις με τι θα ασχοληθούμε για άλλη μια φορά. Το θέμα του ιού επανέρχεται δριμύτερα με δυσάρεστες ειδήσεις, αύξηση κρουσμάτων και νέα μέτρα που θα μας στεναχωρήσουν και θα μας περιορίσουν (και σε θέματα που αφορούν παιδιά και εκπαίδευση) για άλλη μια φορά όπως φαίνεται από την αντίθεση Ήλιου- Ερμή με τον Κρόνο. Ένας Ερμής βέβαια που μπαίνει πια στο Λέοντα -ευνοώντας κυρίως Κριούς, Λέοντες, Τοξότες- και ξέρει να λέει «τα λόγια τα ωραία, τα μεγάλα» που κρύβουν όμως υπεροψία, δογματισμό και ακαμψία απλά είναι πασπαλισμένα με χρυσόσκονη…για να δούμε τι θα ακούσουν πάλι τα αυτάκια μας! Η καλή -αν και γκαφατζίδικη- όψη της εβδομάδας είναι ο Άρης σε αντίθεση με το Δία που μας κάνει ακόμα πιο αντιδραστικούς και φιλελεύθερους αλλά και πιο ενεργητικούς! «I’m the king of the world» φώναζε ο Ντι Κάπριο από το Τιτανικό που τελικά βούλιαξε! Η παγίδα είναι η υπέρμετρη ενέργεια και αυτοπεποίθηση που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε κι αυτά που έχουμε αν όμως χειριστούμε σωστά αυτή την όψη, θα μας ανταμείψει. Το λοιπόν πάμε να δούμε ζώδια και ωροσκόπους.

Για τους Κριούς

Έχουν όλη τη καλή διάθεση, νιώθουν υπέροχα και η κοινωνικότητα τους αυξάνεται. Είναι κατάλληλο διάστημα να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους στη δουλειά αλλά με λεπτούς χειρισμούς γιατί μπορεί αντί για προαγωγή να πάρουν απόλυση! Επίσης καλό είναι να αποφύγουν τις υπερβολές στη σωματική άσκηση ώστε να μη καταπονηθούν. Χόμπι, τυχερά παιχνίδια, νέες επιχειρηματικές ιδέες, φλερτ και όρεξη για ενασχόληση με τα παιδιά είναι στο πρόγραμμα αλλά απ΄ ό,τι φαίνεται το παρακάνουν και κάποιοι δεν είναι ικανοποιημένοι μ’ αυτό βάζοντας τους φρένο οπότε προσοχή στο τέλος της εβδομάδας σε ρήξεις με φίλους, ερωτικούς παρτενέρ και τα παιδιά τους.

Για τους Ταύρους

Το σπίτι γεμίζει από κέφι, φίλους, συγγενείς και νεαρά άτομα ενώ μετακινήσεις και μετακομίσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καλό είναι να προσέχουν για ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο σπίτι αλλά και καβγάδες ή ατυχήματα που ενδέχεται να προκύψουν από το πουθενά λόγω υπερβολικής ενέργειας και παρορμητισμού. Η διάθεση για διασκέδαση, ενασχόληση με παιδιά, δημιουργία και φλερτ αυξάνεται κατακόρυφα. Προσοχή χρειάζεται σε ερωτικές ατασθαλίες, σε τυχερά παιχνίδια και επιχειρηματικά ρίσκο γιατί μπορεί με τις σωστές κινήσεις να έχουν μεγάλο κέρδος αλλά αν το παρακάνουν θα χάσουν κι αυτά που έχουν. Στο τέλος της εβδομάδας προκύπτουν κάποια δυσάρεστα νέα όσον αφορά δουλειά και οικογένεια αλλά πρέπει να είναι αισιόδοξοι γιατί ο δρόμος για τις επαγγελματικές επιτυχίες θα ανοίξει όπως και να ΄χει!

Για τους Διδύμους

Δραστηριοποιούνται με ασταμάτητες μετακινήσεις και ατελείωτες επαφές αλλά πρέπει να προσέχουν πως οδηγούν και πως μιλάνε γιατί έχουν τη τάση να λένε και να κάνουν «χοντράδες». Στο σπίτι υπάρχει μια ευχάριστη αναστάτωση που μπορεί όμως να καταλήξει και σε καβγά ενώ ενδέχεται να προκύψουν ατυχήματα ή ζημιές λόγω βιασύνης. Ευνοούνται ταξίδια, νομικά ζητήματα και σπουδές αλλά στο τέλος της εβδομάδας κάποιος περιορισμός στη κίνηση ή κάποια δυσάρεστα νέα θα τους κάνουν απαισιόδοξους.

Για τους Καρκίνους

Τρώνε κόλλημα με τα οικονομικά και τις ασφάλειες τους ενώ οι μετακινήσεις και οι επαφές αυξάνονται κατακόρυφα. Προσοχή χρειάζεται σε περιττά έξοδα και στο τρόπο που μιλάνε ή οδηγούν γιατί η υπερβολική ένταση κι η αυτοπεποίθηση μπορεί να τους βγει σε κακό. Ωφελούνται οικονομικά από δάνεια, κληρονομιές ή επιδοτήσεις αν και στο τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να προκύψουν έντονες ανασφάλειες και άγχος για το πως θα υπερασπιστούν τα κεκτημένα τους.

Για τους Λέοντες

Ζούνε έντονες ερωτικές στιγμές με το σύντροφο, γίνονται πιο επικοινωνιακοί και ζητάνε ευκολότερα αυτό που θέλουν αρκεί να μη το παρακάνουν με την αυτοπεποίθηση. Ανεβάζουν ρυθμούς για να αυξήσουν τα έσοδά τους αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να προκύψουν εξτρά έξοδα ή περιττές σπατάλες. Στο τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να ειπωθούν σκληρά λόγια που θα δημιουργήσουν ρήξεις με το ταίρι, τους συνεργάτες ή κάποιο κοντινό τους πρόσωπο (αφορά κυρίως όσους έχουν γενέθλια 1-3/08) αλλά να θυμούνται ότι οι επίσημες δεσμεύσεις και οι καλές συνεργασίες είναι καθ’ οδόν και δεν αργούν!

Για τους Παρθένους

Αρχίζει το τρέξιμο και τα νεύρα για τους Παρθένους ενώ αποκτούν περισσότερο θάρρος κι αυτοπεποίθηση ειδικά με το σύντροφο και τους συνεργάτες αρκεί να προσέχουν τους τσακωμούς για το τίποτα. Κρυφές σκέψεις και εσωτερική ενδοσκόπηση τους βοηθάνε να βρούνε απαντήσεις. Προσοχή χρειάζεται στα ατυχήματα λόγω βιασύνης. Στο τέλος της εβδομάδας τους περιμένει κούραση, δυσάρεστα νέα σε θέματα δουλειάς ή υγείας και καλό είναι να προσέχουν τα κατοικίδια τους όμως ας μη το βάλουν κάτω γιατί σε γενικές γραμμές οι δουλειές τους θα αυξηθούν, το εργασιακό περιβάλλον θα βελτιωθεί (μπορούν να έχουν όσα ζητήσουν αρκεί να μη το κάνουν με χοντροκομμένο τρόπο) και η καθημερινότητα τους θα γίνει επιτέλους πιο ευχάριστη.

Για τους Ζυγούς

Ξεδίνουν περισσότερο, διασκεδάζουν με φίλους και παρέες ενώ τα φλερτ αυξάνονται αρκεί να είναι προσεκτικοί αν κάνουν παιχνίδι με παραπάνω από έναν παρτενέρ! Επίσης προσοχή στα ατυχήματα εξαιτίας της βιασύνης και στις γκάφες με φίλους γιατί μπορεί να τους ξεφύγουν πράγματα που δε πρέπει. Ευνοούνται οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και τα τυχερά παιχνίδια αρκεί να μη ξεφύγουν λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας και χάσουν κι αυτά που έχουν! Ο ύπνος τους θα γίνει πιο ανήσυχος και προς το τέλος της εβδομάδας δυσάρεστα νέα που αφορούν τα παιδιά ή ρήξεις με φίλους και συντρόφους θα τους στεναχωρήσουν παρ΄ όλα αυτά ας μη τους πάρει από κάτω γιατί η χαρά και η διασκέδαση θα επανέλθουν πολύ σύντομα.

Για τους Σκορπιούς

Αρχίζουν να τους απασχολούν έντονα τα επαγγελματικά, οι προτάσεις και οι συζητήσεις για δουλειά δίνουν και παίρνουν ενώ αυξάνονται και οι ερωτικές επιτυχίες. Προσοχή μόνο στην υπερβολική αυτοπεποίθηση και σιγουριά γιατί δε γίνεται να κρατάνε δυο καρπούζια κάτω από μία μασχάλη, ούτε να παίζουν το ρόλο του αφεντικού χωρίς να είναι. Τα πράγματα στρώνουν όσον αφορά το οικιακό περιβάλλον, δουλειές που έμειναν στη μέση ολοκληρώνονται και η εύνοια από ακίνητα επιστρέφει. Προς το τέλος της εβδομάδας τους βαραίνουν υποχρεώσεις και δυσάρεστα νέα που αφορούν τη δουλειά ή το σπίτι αλλά ας μη πτοούνται γιατί θα ευνοηθούν σε βάθος χρόνου.

Για τους Τοξότες

Είναι έτοιμοι για εξορμήσεις και ταξίδια αλλά καλό είναι να τα κανονίσουν πριν το Σαββατοκύριακο γιατί ενδέχεται να ανατραπούν τα σχέδια τους και οι μετακινήσεις τους να περιοριστούν. Οι δουλειές πάνε περίφημα και η αυτοπεποίθηση τους είναι στα ύψη αρκεί να μην έχουν τρελές απαιτήσεις και να μη ξεχνάνε ποιός κάνει κουμάντο. Εύνοια τους περιμένει σε γραπτά, σπουδές και σε ό,τι αφορά τα μεταφορικά μέσα εφόσον δε κάνουν βιαστικές κι απρόσεκτες κινήσεις.

Για τους Αιγόκερους

Γίνονται καχύποπτοι και ανασφαλείς με τα οικονομικά τα οποία συνεχίζουν να τους απασχολούν έντονα. Αν εξαιρέσουμε το Σαββατοκύριακο που θα προκύψουν υποχρεώσεις και θα βιώσουν οικονομικό περιορισμό, σε γενικές γραμμές ευνοούνται χρηματικά και θα πάρουν μια καλή ανάσα για τους επόμενους μήνες οπότε υπομονή γιατί η ταλαιπωρία φτάνει στο τέλος της. Προσοχή μόνο να μη ξοδέψουν μεμιάς αυτά που θα τους έρθουν στα χέρια. Κατά τα άλλα η όρεξη για ταξίδια αυξάνεται ενώ γίνονται πιο μάχιμοι για τις ιδέες και τη φιλοσοφία τους (αρκεί να μη φανατίζονται).

Για τους Υδροχόους

Αυξάνονται οι επαφές και οι προτάσεις για σχέση. Δραστηριοποιούνται έντονα στο σεξουαλικό κομμάτι και γίνονται πιο επιρρεπείς στις σπατάλες. Κατά τα άλλα η αυτοπεποίθηση τους ανεβαίνει και αναμένεται προσωπική ανάπτυξη και επίσημες δεσμεύσεις σε όλα τα επίπεδα, είτε είναι σχέσεις και συνεργασίες είτε δουλειές, με μια εξαίρεση όμως το Σαββατοκύριακο που ενδέχεται να υπάρξουν ρήξεις ή σκληρά λόγια που φέρνουν αποστασιοποίηση. Γενικά είναι από τους πιο τυχερούς για τους επόμενους μήνες και πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για να αρπάξουν τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο τους.

Για τους Ιχθύες

Τους διεκδικούν ερωτικά και νιώθουν υπέροχα αλλά καλό είναι να αποφύγουν την έπαρση και τους ανούσιους καβγάδες. Οι αδέσμευτοι προλαβαίνουν ακόμα να βρουν ταίρι και οι δεσμευμένοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Τους επόμενους μήνες θα επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους και να κλείσουν οριστικά κύκλους της προηγούμενης ζωής τους καθώς ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα τους περιμένει από τη νέα χρονιά. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας παραμένουν αυξημένοι με πολλαπλές μετακινήσεις και συζητήσεις πάνω σε θέματα δουλειάς ωστόσο το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να τους αποκαρδιώσουν κάποια νέα που αφορούν υγεία και εργασία ή να έχουν κάποιο περιορισμό στη κίνηση προσωρινά.

Άρα ποιο είναι το ζουμί της εβδομάδας; Να μη φάμε τα μούτρα μας όπως ο Ντι Κάπριο.

Από τη Σουλάη Κατερίνα

https://astroteam.gr