Αρχική Ν. Κορινθίας ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υποδομών του Δήμου Βέλου Βόχας κ. Θεόδωρος Ράπτης κατέθεσε σήμερα μήνυση κατά παντός υπευθύνων στο Α.Τ Βέλου Βόχας (Βραχάτι) για παράνομες παρεμβάσεις που διαπιστώθηκαν στις δεξαμενές, από ελέγχους που πραγματοποίησαν οι υπάλληλοι του Τμήματος Ύδρευσης του Δήμου.
Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 21 Ιουλίου , μέρος της Κοινότητας Ζευγολατιού είχε διακοπή νερού για περίπου 10 ώρες, παρόλες τις απαιτούμενες ενέργειες που είχαν γίνει για την εξασφάλιση του νερού στην κοινότητα. Μετά από ενδελεχή και συνεχόμενο έλεγχο των υπαλλήλων και των Αντιδημάρχων διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει παράνομη παρέμβαση σε τμήμα του δικτύου, η οποία προκαλούσε τη διακοπή ύδατος.
Επίσης ξημερώματα της Παρασκευής 23 Ιουλίου διαπιστώθηκε για ακόμη μία φορά παράνομη παρέμβαση σε διαφορετικό τμήμα δικτύου ύδρευσης , το οποίο προκάλεσε πάλι την διακοπή ύδατος.
Την ώρα που υπάρχουν τεράστια θέματα λειψυδρίας και όλοι οι αρμόδιοι του Δήμου (αιρετοί και υπάλληλοι) προσπαθούν να βρουν λύσεις στο έντονο πρόβλημα έλλειψης νερού, μέσα από μία σειρά ενεργειών για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε εντός των επόμενων ημερών, κάποιοι <<παίζουν>> με την καθημερινότητα των δημοτών μας.
Οι έλεγχοι των υπηρεσιών μας έχουν εντατικοποιηθεί και σύντομα θα αποδοθούν ευθύνες σε όποιον δημιουργεί τέτοιου είδους προβλήματα.
Ο Αντιδήμαρχος
Θεόδωρος Ράπτης