Αρχική Ν. Κορινθίας Φολέγανδρος: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση και σκληρή δήλωση Κούγια

Φολέγανδρος: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση και σκληρή δήλωση Κούγια

Στο Κέντρο Υγείας της Νάξου μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Αν και πληροφορίες ανέφεραν πως ο 30χρονος δράστης αρχικά για τον λόγο που μεταφέρθηκε έκανε απόπειρα αυτοκτονίας αστυνομικές πηγές ωστόσο αναφέρουν πως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με συμπτώματα επιληπτικής κρίσης.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος βρέθηκε πεσμένος μέσα στο κρατητήριο περίπου στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, έχοντας όμως τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας εκεί όπου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αρνιόταν να εξεταστεί από τους γιατρούς.

Τελικά όπως διαπιστώθηκε τα συμπτώματα που είχε ήταν συμπτώματα επιληπτικής κρίσης.

Ο 30χρονος δράστης οδηγήθηκε στα δικαστήρια και θα προχωρήσει κανονικά η διαδικασία με την απολογία του που είναι προγραμματισμένη για σήμερα.

Οργισμένη ανακοίνωση Κούγια

Ο συνήγορος της οικογένειας της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωσή του καλεί τον δράστη και τον συνήγορό του «να προσέξουν πολύ».

Όπως τονίζει, «τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο Έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη».

«Στο τέλος», προσθέτει, «με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως».