Αρχική Ν. Κορινθίας Ο φονιάς της Γαρυφαλλιάς τολμάει να στέλνει συλληπητήρια στην οικογένειά της

Ο φονιάς της Γαρυφαλλιάς τολμάει να στέλνει συλληπητήρια στην οικογένειά της

Με σκυφτό το κεφάλι όπως και την πρώτη φορά της προσαγωγής του στον Εισαγγελέα ήταν και σήμερα ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Ο 30χρονος που οδηγήθηκε στις 10:00 το πρωί στον Ανακριτή στο Πρωτοδικείο της Νάξου, ζήτησε και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Μαζί του αυτή τη φορά ήταν και ο δικηγόρος του Γιάννης Βλάχος.

Προκλητικός ο 30χρονος

Ο 30χρονος την ώρα που έμπαινε στο περιπολικό όχημα της αστυνομίας για να μεταφερθεί και πάλι στο κρατητήριο, το μόνο που είπε είναι «Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς».

Στο σημείο υπήρχαν και πολίτες που γιούχαραν τον 30χρονο φωνάζοντάς του «Ντροπή».

Από την πλευρά του ο συνήγορος του 30χρονου τόνισε ότι έχει ρητή εντολή από την οικογένεια του 30χρονου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Σημείωσε ότι στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δράστη, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι και ποτέ δεν περίμεναν το παιδί τους να φτάσει σε αυτή την πράξη.

Όπως όλα δείχνουν ο κ. Βλάχος θα επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα τα οποία οδήγησαν σε αυτή την πράξη τον 30χρονο. Ωστόσο δε θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα για το εάν θα ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση.

Δήλωσε ότι χθες προσπάθησε να συνομιλήσει με τον εντολέα του όμως δεν κατάφερε να “συνεννοηθεί” μαζί του.

Αυτό που επίσης σημείωσε ήταν ότι τα όποια νέα στοιχεία της υπόθεσης θα κατατεθούν στο δικαστήριο.

Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού η Γαρυφαλλιά από τον 30χρονο;

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής θα ζητήσει επιπλέον φωτογραφικό υλικό από το σημείο όπου ο 30χρονος έριξε την κοπέλα στη θάλασσα. Οι φωτογραφίες, αναμένεται να διαφωτίσουν τα συμπεράσματα του ιατροδικαστή, για τις στιγμές που προηγήθηκαν του φονικού, καθώς, στη σορό της κοπέλας εντοπίστηκε μώλωπας που δημιουργεί υπόνοιες ότι ο 30χρονος την χτύπησε πριν τη σκοτώσει.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων τόνισε στον ΑΝΤ1 πως η εξέταση του αυτοκινήτου είναι καθοριστική. «Πρέπει να γίνει ένα διαχωρισμός των κακώσεων. Υπάρχουν κακώσεις με την πτώση του αυτοκινήτου στα βράχια. Υπάρχουν κακώσεις από την πτώση στη θάλασσα και άλλες που μπορεί να προκλήθηκαν μέσα στη θάλασσα. Πρέπει όμως να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν κακώσεις που προηγήθηκαν όλων αυτών και προήλθαν πιθανότατα από πάλη».

«Πρέπει να γίνουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις και στον δράστη. Είναι καθοριστικό να εξεταστεί το αυτοκίνητο για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συνέβη λίγα λεπτά πριν τον θάνατο της κοπέλας. Θα δούμε αν έγιναν τα πράγματα όπως τα λέει ο δράστης».