Αρχική Ν. Κορινθίας Οι “δημοσιογραφικές” τούμπες μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο

Οι “δημοσιογραφικές” τούμπες μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο

Μια φορά και έναν καιρό στο πολύ “μακρινό” 2018 ένας διαχειριστής σάιτ , ο κύριος Γρηγόρης Δημόπουλος βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής “Η Πελοπόννησος Σήμερα” μιας και όπως κατήγγειλε έγινε θύμα λεκτικης βίας από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτη Πιτσάκη. Του δόθηκε βήμα από τον αείμνηστο Πρόεδρό μας σε μία ζωντανή εκπομπή για να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπο του Προέδρου. Τα χρόνια όμως πέρασαν όπως σε όλα τα παραμύθια, οι σχέσεις άλλαξαν, δεν είδαμε δικαστικές διαμάχες ανάμεσά τους και πρόσφατα ο κύριος Δημόπουλος αποχώρησε μαζί με τον μέχρι πριν λίγες μέρες Πρόεδρο της Διαχειριστικής, Παναγιώτη Πιτσάκη από την συνεδρίασή της. Τυχαία αποχώρησε “δημοσιογράφος” την ώρα που αποχωρούσε ο κύριος Πιτσάκης; Δεν θέλησε να συνεχίσει το ρεπορτάζ; Αναπάντητα ερωτήματα.

Ομως, επειδή εδώ στο SUPER έχουμε πολλών ετών αρχείο, θελήσαμε να φρεσκάρουμε την μνήμη του κυρίου Δημόπουλου καθώς και όποιου δεν υπέγραψε άρθρο στο σάιτ του που θίγει την πορεία μου που μόνο τούμπες δεν θυμίζει, ετοιμάσαμε με πολύ χιούμορ το βίντεο που επισυνάπτουμε με το πριν και το μετά.

Θα δείτε τι έλεγε ο κύριος Δημόπουλος στο SUPER αναφορικά με τον κύριο Πιτσάκη και τον Σωτήρη Μουρίκη, την επίθεση που δέχτηκε και στο τώρα, να αποχωρεί μαζί με τον Πρόεδρο από την συνεδρίαση.

Xαρακτηριστικό αυτό που δηλώνει ο κύριος Δημόπουλος ότι ο κύριος Πιτσάκης του είπε “Θα σου κόψω το λαρύγγι”

ΥΣ : Κύριε Δημόπουλε ποτέ δεν προηγούμαι σε επιθέσεις και πόσο μάλλον σε συναδέλφους και σας εύχομαι καλή συνέχεια στην θεάρεστη προσφορά σας στην ενημέρωση αυτού του τόπου. Αν δεν είναι δικό σας δημιούργημα το άρθρο που με αφορά και με αναφέρει θα σας παρακαλούσα να βάλετε το όνομα το συντάκτη για να ξέρω που απευθύνομαι. Τα ανυπόγραφα έχουν την ευθύνη του διαχειριστή.

Σ.Μπαλή