Αρχική Ν. Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη : Δεν λυγίζω, το Μέλλον είναι εδώ !!!

Μαριλένα Σούκουλη : Δεν λυγίζω, το Μέλλον είναι εδώ !!!

 

 

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ

Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος

Βουλευτής Ν. Κορινθίας

Η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι σεβαστή, όσο και εάν δεν είναι κατανοητή.  Διότι ακόμα και εάν αδυνατώ να  αντιληφθώ πως ένα εκλογικό αποτέλεσμα σε μια δημοκρατική διαδικασία δεν κρίνεται αποκλειστικά από την  ετυμηγορία των πολιτών, οφείλω και οφείλουμε να υπακούμε  στις αποφάσεις της δικαιοσύνης ως ασφαλιστική δικλείδα της κοινωνικής μας συνύπαρξης. Θα ήθελα να απευθυνθώ όμως σήμερα στους χιλιάδες πολίτες που η επιλογή τους ακυρώθηκε εξαιτίας πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων 32 δικαστικών Αντιπροσώπων, οι οποίοι αμέλησαν να μονογράψουν τους σταυρούς προτίμησης και μάλιστα αυτό έγινε για όλους τους υποψηφίους όλων των κομμάτων καθώς και στις γυναίκες από ολόκληρη την Περιφέρειά μας που δεν θα εκπροσωπούνται πλέον στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και να τους πω ότι η Δημοκρατία μας χρειάζεται συνεχή εγρήγορση  και αγώνα, διότι πάντα θα υπάρχουν κάποιοι Ασήμαντοι που θα προσπαθούν να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες της για ίδιον όφελος, έστω και εάν στο τέλος το μόνο που αποκομίζουν είναι η Χλεύη και η Απαξία. Κάθε θυσία για τον Άνθρωπο και την Δημοκρατία αξίζει τον κόπο.

Θα ήθελα όμως να ξέρετε ότι προσωπικά δεν τους Φοβήθηκα ποτέ, διότι αντλώ δύναμη από την  Αγάπη σας και αυτή δεν μπορούν να την αγγίξουν, ότι και να πράξουν, διότι βασίζεται στην Αλήθεια και στην Ηθική.

Είμαι εδώ Όρθια και μπορώ να κοιτάζω όλους τους πολίτες της Κορινθίας υπερήφανα στα μάτια, διότι στον χρόνο που τους εκπροσώπησα στην Ελληνική Βουλή, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, εργαστήκαμε Σκληρά και με  Μεθοδικότητα για να προσφέρουμε ανιδιοτελώς στο Σπίτι μας , στην Κορινθία μας, στην Ελλάδα μας.

Σε 2 χρόνια προλάβαμε να κάνουμε πολλά, αλλά κυρίως να επιδείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό  στην ευθύνη εκπροσώπησης όλων των Κορινθίων. Όπως τους αξίζει. Με πάθος, δυναμισμό και τεκμηρίωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από καρδιάς για την έμπρακτη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Νιώθω πραγματικά περήφανη που με επέλεξε να τον εκπροσωπήσω στο Λίκνο της Δημοκρατίας. Δεν λυγίζω διότι γνωρίζω ότι ούτε και εσείς Λυγίζετε. Είμαστε πλέον Πολλοί και θα συνεχίσουμε Μαζί, ακόμα πιο δυνατά, με αταλάντευτη πίστη ότι στο τέλος το Φως πάντα θα νικάει το Σκοτάδι.

Το Μέλλον είναι εδώ.