Αρχική Περ. Πελοποννήσου Εκτός παράταξης Π. Τατούλη ο περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας Β. Σιδέρης

Εκτός παράταξης Π. Τατούλη ο περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας Β. Σιδέρης

Εκτός της παράταξης έθεσε τον περιφερειακό σύμβουλο της Αργολίδας, Βασίλη Σιδέρη, ο τέως περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

Μάλιστα, τον καλεί, να παραδώσει την έδρα της Αργολίδας, στην παράταξη ”Νέα Πελοπόννησος”.

Η ανακοίνωση – απόφαση της ”Νέας Πελοποννήσου”, βγήκε, μετά από δημόσιες δηλώσεις του Βασίλη Σιδέρη (πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας), σε συνέντευξή του.

Μεταξύ, άλλων, η ανακοίνωση της παράταξης του Πέτρου Τατούλη, αναφέρει για το θέμα:

“Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της «Νέας Πελοποννήσου», κ. Βασίλης Σιδέρης, έχει αποκοπεί από τις αρχές και τις αξίες που διέπουν την αυτοδιοικητική μας παράταξη με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη.

Η προσπάθεια του να υποστηρίξει την επικείμενη υποψηφιότητα του ως υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία τον έχει επιτάξει σε λογικά και τυχοδιωκτικά άλματα, προκειμένου να αντλήσει πολιτικά οφέλη για τον ίδιο και μόνο.

Εξ αυτού, και οι δηλώσεις του ότι το έργο της νυν Περιφερειακής Αρχής στην Αργολίδα είναι μηδαμινό, αλλά για αυτό δήθεν «δεν φταίει ο Παναγιώτης Νίκας», αλλά οι τρεις (3) Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης του κ. Νίκα στην Αργολίδα, τους οποίους ο κ. Σιδέρης νουθετεί «να σκεφτούν σοβαρά»!

Ο κ. Σιδέρης μάλιστα προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά προσωπικά οφέλη με περισσό πολιτικό θράσος, φτάνει στο σημείο μετά από χρόνιες καθυβρίσεις προς τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, να δηλώνει πως ο κ. Καμπόσος «έχει κάνει έργο» για το Άργος!

Ο κ. Σιδέρης προσπαθεί να «κλείσει» τα προσωπικά του μέτωπα με το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη και με μοναδικό του στόχο την προσωπική του ψηφοθηρία (…)”.