Αρχική Eπικαιρότητα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΔΕΝ ΕΙΧΕ… ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ: Ιερέας ασέλγησε σε γυναίκα μπροστά...

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΔΕΝ ΕΙΧΕ… ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ: Ιερέας ασέλγησε σε γυναίκα μπροστά στα μάτια του συζύγου της!

Μια ακόμα περίπτωση καταγγελίας σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ιερέα σημειώθηκε, πριν από λίγες ημέρες, σε χωριό της Τριχωνίδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το agriniopress, το περιστατικό έχει καταγραφεί στην Ασφάλεια Αγρινίου και δεν αποκλείεται να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης και σύμφωνα με τα όσα κατατέθηκαν στην Αστυνομία στο Αγρίνιο, στις αρχές Ιουνίου, 42χρονος ιερέας σε χωριό της Τριχωνίδας, φέρεται να προχώρησε σε ασελγή πράξη σε βάρος γυναίκας, αρκετά μεγαλύτερης του σε ηλικία, στην αυλή του σπιτιού της.

Μάλιστα το περιστατικό, καταγγέλλεται πως διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της γυναίκας, με αποτέλεσμα να προκληθεί φραστικό επεισόδιο. Δύο μέρες μετά, η γυναίκα, που έχει συγγενική σχέση με τον 42χρονο, προχώρησε στην υποβολή παραπόνων στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο της Ασφάλειας του Αγρινίου μάλιστα, μετά την καταγγελία ο ιερέας κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και αποδέχθηκε τα σε βάρος του καταγγελλόμενα. Οι συγγενείς της παθούσας, εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον του.

flamis.gr

Προηγούμενο άρθροΤο μήνυμα του Κώστα Κόλλια μετά την δημοσίευση της απόφασης για την επιστροφή του στην Βουλή
Επόμενο άρθροΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Motor Oil