Αρχική Ν. Κορινθίας Δ.Παπαγεωργίου για εκλογή Κόλλια : Ενας άνθρωπος χαίρεται, ένας λυπάται, σεβασμός και...

Δ.Παπαγεωργίου για εκλογή Κόλλια : Ενας άνθρωπος χαίρεται, ένας λυπάται, σεβασμός και στους δύο

Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο νομικός και αρχηγός δημοτικής παράταξης στο Δήμο Σικυωνίων, Δημήτρης Παπαγεωργίου :
Πληροφορούμαι ότι αλλάζει χέρια η τρίτη βουλευτική έδρα της Κορινθίας με βάση Απόφαση του Αρείου Πάγου μετά δύο (2) χρόνια από τις εκλογές του 2019.
Ένας άνθρωπος χαίρεται, ένας λυπάται. Είναι εύλογος ο σεβασμός μας στα συναισθήματα αυτά και των δύο. Ετσι γίνεται εξάλλου σε όλα τα Δικαστήρια.
Ωστόσο, αυτό που ενδιαφέρει όλους εμάς τους υπόλοιπους είναι ότι για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως είμαστε μία “περίεργη” Χώρα σε πολλά ομοιάζουσα με μπανανία.
2 χρόνια ουσιαστικά η νομοθετική εξουσία ασκείται από λάθος σώμα σε σχέση με τη βούληση του λαού, ως καταγράφει η Απόφαση.
Θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να ληφθεί ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ πρωτοβουλία ώστε τέτοιες περιπτώσεις ενστάσεων και σε βουλευτικές και σε δημοτικές εκλογές να εκδικάζονται μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο εντός 6 μηνών από τις εκλογές. Σε ειδικές συνεδριάσεις και με υποχρέωση καθαρογραφής της Απόφασης εντός 10 ημερών από το Δικαστήριο.
Είναι ανήκουστο πραγματικά να κρίνεται η νόμιμη σύνθεση του Κοινοβουλίου 2 χρόνια μετά τις εκλογές και οι ευθύνες του δικαιικού μας συστήματος είναι ξεκάθαρες και αυταπόδεικτες.