Αρχική Ν. Αρκαδίας Σε προεκλογικό κλίμα ο Τράγκας από την Τρίπολη – Τι είπε για...

Σε προεκλογικό κλίμα ο Τράγκας από την Τρίπολη – Τι είπε για τον Μητσοτάκη

Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο επικεφαλής του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι Γιώργος Τράγκας, σε προεκλογικό εμφανές προεκλογικο κλίμα.

«Θέλουμε να ανανεώσουμε, όσο αυτό γίνεται, το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Πιστεύουμε ότι ως Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων, μεγαλώνουμε. Εγώ και τα στελέχη μου, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε στην ενδυνάμωση της δημοκρατίας, σε μεγαλύτερη δικαιοσύνη, σε καλύτερη προάσπιση της ανεξαρτησίας μας και κυρίως, στην ενδυνάμωση της ελευθερίας του Τύπου, της ελεύθερης έκφρασης. Η χώρα μας, δυστυχώς, είναι στην 70η θέση παγκοσμίως, από πλευράς ελευθερίας του Τύπου”. Αυτά, μεταξύ άλλων, είπε απ’ την Τρίπολη, ο επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Αρκαδία και Λακωνία, ο Γιώργος Τράγκας, επισκέφθηκε την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και είχε επαφή με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Επίσης, είδε φίλους του κόμματος, ενώ έκανε και δηλώσεις στους εκπροσώπους των τοπικών και των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης. Είπε, χαρακτηριστικά: “Έχουμε προβλήματα ως χώρα. Είμαστε υπό πληθυσμιακή συρρίκνωση. Έχουμε υπογεννητικότητα και αυτό οξύνεται απ’ την κακή οικονομική κατάσταση. Εμείς, έχουμε βαθύτατη πεποίθηση, ότι όλα αυτά δεν μπορούν να βελτιωθούν εάν δεν ληφθούν ριζικά μέτρα. Πρέπει να πάμε σε φορολογία τύπου Κύπρου ή Μάλτας. Έχουμε πάνω από 4 εκατ. χρεωμένα ΑΦΜ, με ανθρώπους να κοιμούνται με την αγωνία των πλειστηριασμών. Πρέπει να επανέλθει στην πολιτική η ανθρωπιά. Οι άνθρωποι πρέπει να πάψουν να είναι αριθμοί. Λείπει απ’ την ελληνική πολιτική η ανθρωπιά και η λογική που πρέπει να διέπει τους νόμους”.

Ερωτώμενος για το θέμα των πιθανών εκλογών, ο Γιώργος Τράγκας, δήλωσε τα εξής: “Αυτό είναι προνόμιο του ίδιου του Πρωθυπουργού. Έχω την αίσθηση, ότι, επιθυμεί ο Πρωθυπουργός τις πρόωρες εκλογές, γιατί πιστεύει ότι έχει εκλογική δυναμική και υπεροχή, για άλλη μία θητεία. Ωστόσο, φοβάται, ότι έχει πικράνει πολλούς και ότι έχει θυμώσει, επίσης, πολλούς. Εμείς ως Κίνημα, ετοιμαζόμαστε, ακούμε, ενημερωνόμαστε, σχεδιάζουμε και εργαζόμαστε καθημερινά”.