Αρχική Ν. Κορινθίας Ποια είναι η Νικόλ που μας ‘τίμησε” με την παρουσία της στα...

Ποια είναι η Νικόλ που μας ‘τίμησε” με την παρουσία της στα Καλάμια

Για να ενημερώσουμε όσους είδαν μία διάσημη που επισκέφθηκε την παραλία Καλάμια στην Κόρινθο, την Νικόλ και την διάθεσή της να μας ξανάρθει διαβάστε παρακάτω :

Η Νικολέττα Τσομπανίδου ήταν μία από τις είκοσι διαγωνιζόμενες γυναίκες που διεκδίκησαν τον Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο και τον κέρδισε με άδοξο τέλος όμως. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα. Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική.

Στο βίντεο της παρουσίασης της είπε: “Είμαι η Νικολέττα και έχω έρθει στο Bachelor για να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Το πρώτο ραντεβού και αυτό που θέλω πάντα να είναι, είναι ένα δείπνο κοντά σε θάλασσα, το θεωρώ πολύ ρομαντικό. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω το Bachelor, μόνο η προσωπικότητα μου χωρίς την εμφάνιση μου πιστεύω ότι αρκεί. Τον Bachelor το φαντάζομαι ψηλό, με γαλάζια μάτια και γυμνασμένο”.

Στη συνέντευξη της στο πρώτο επεισόδιο είπε: “Θα ήθελα να με δει ο Bachelor και να πάθει την πλάκα του και να μην έχει λόγια”. Όταν συστήθηκε στον Παναγιώτη, του είπε ότι είναι μαζορέτα και πως χορεύει για διάφορες ποδοσφαιρικές και μπασκετικές ομάδες. Επίσης του είπε πως περιμένει να βάλει γκολ στην καρδιά της”. Ο Παναγιώτης είπε για εκείνη: “Είναι κοκκινομάλλα, έχει κάτι ξεχωριστό από τις άλλες, είναι μαζορέτα και έχουμε ένα κοινό “το ποδόσφαιρο””. Η Νικολέττα είπε στη συνέχεια: “Φάνηκε ότι του άρεσα, δάγκωσε και τα χείλη του σε κάποια φάση που μιλούσαμε όποτε φαντάζομαι ότι αυτό σίγουρα είναι θετικό”. Είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη. Ποια είναι η ηλικία της; Η Νικολέττα Τσομπανίδου είναι 21 ετών.

Αν ακόμη δεν βοηθήσαμε για να καταλάβετε την σημαντική αυτή επίσκεψη δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο για εσάς ………

Aναπάντητα ωστόσο παραμένουν τα ερωτήματα που διακαώς θέλουν να μάθουν οι Κορίνθιοι όπως :

  1. Τι ήπιε;
  2. Τι έφαγε;
  3. Εμεινε εδώ το βράδυ και αν ναι που;
  4. Με ποιον έκανε παρέα;
  5. Με τι μεταφορικό μέσο ήρθε στην πόλη μας;

Σ.Μπαλή

Προηγούμενο άρθρο18 αφορμές για κοντινή εκδρομή στις καλύτερες παραλίες της Πελοποννήσου
Επόμενο άρθροΜετάλλαξη «Δέλτα»: Πιθανή η δεύτερη δόση και για το Johnson & Johnson