Αρχική Eπικαιρότητα Τo πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του (εικόνες)

Τo πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του (εικόνες)

Το υπερπολυτελές “J Hotel” λειτουργεί στην κορυφή του Πύργου της Σανγκάης, που είναι ο δεύτερος υψηλότερος ουρανοξύστης του πλανήτη μετά το Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι

To πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του, στην κορυφή του Πύργου της Σανγκάης, που δεσπόζει σε ύψος 632 μέτρων στην οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας.

to-pio-psilo-xenodocheio-ston-kosmo-anoixe-tis-pyles-toy-eikones0

Το πολυτελές ξενοδοχείο καταλαμβάνει τους τελευταίους ορόφους του ουρανοξύστη, που έχει 128 ορόφους και που είναι ο δεύτερος υψηλότερος του πλανήτη μετά τον ουρανοξύστη Μπουρτζ Χαλίφα (828 μέτρα) στο Ντουμπάι.

to-pio-psilo-xenodocheio-ston-kosmo-anoixe-tis-pyles-toy-eikones2

Το “J Hotel”, που άνοιξε επίσημα το περασμένο Σάββατο, ανήκει στον όμιλο Jin Jiang International Hotels, την πλειοψηφία του οποίου κατέχει το κινεζικό κράτος.

to-pio-psilo-xenodocheio-ston-kosmo-anoixe-tis-pyles-toy-eikones4

Έχει 165 δωμάτια, ορισμένα εκ των οποίων διατίθενται σε ιλιγγιώδεις τιμές, όπως η ωραιότερη σουίτα με τους κρυστάλλινους πολυελαίους και τη σάουνα που κοστίζει 67.000 γουάν (8.660 ευρώ) η κράτηση το βράδυ του Σαββάτου.

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο έχει ακόμα τέσσερα εστιατόρια, κέντρο ευεξίας και ρέικι και fitness center.

Το κεντρικό εστιατόριο που βρίσκεται στον 120ο όροφο και η πισίνα στον 88ο, περιλαμβάνονται μάλιστα στα σημαντικότερα «αξιοθέατα» του ξενοδοχείου.

to-pio-psilo-xenodocheio-ston-kosmo-anoixe-tis-pyles-toy-eikones10

kathimerini.gr