Αρχική Eπικαιρότητα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Μαρτυρία σοκ για τον ιερέα: Ερχόταν από πίσω μου, μου...

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Μαρτυρία σοκ για τον ιερέα: Ερχόταν από πίσω μου, μου έπιανε το στήθος και έτριβε το πέος του στα οπίσθιά μου

Σοκ προκαλεί και η μαρτυρία νεαρής κοπέλας στο ladylike.gr η οποία παρενοχλούνταν σεξουαλικά στην εφηβεία της από τον ιερέα και πνευματικό της μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο του σπιτιού του. Ο ιερέας σήμερα πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα με την κατηγορία για βιασμό.

Η ιστορία όπως την εξομολογήθηκε για τον ιερέα του Αγρινίου ξεκινά από όταν ήταν μόλις 12 ετών και πλησίασε την οικογένεια της με την ιδιότητα του. Με πρόφαση της εξομολόγησης ασελγούσε πάνω στη νεαρή κάθε μήνα για 2 χρόνια εκμετελευόμενος την άγνοια  και την σιωπή του ανήλικου κοριτσιού.

Σε δήλωση της στην δημοσιογράφο του lady like αναφέρει: “Κάποιες φορές με έπαιρνε με το καλό. “Έλα να παίξουμε ένα παιχνίδι, έλα να σε κάνω κρακ” μου έλεγε. Ερχόταν λοιπόν από πίσω μου, μου έπιανε το στήθος και έτριβε το πέος του στα οπίσθιά μου. Για όσα μου έλεγε και μου έκανε, ένιωθα μια τεράστια ντροπή.
Με “εξομολογούσε” σίγουρα μια φορά τον μήνα. Κάθε μήνα από τα 12 μέχρι τα 14 μου χρόνια, ώσπου άρχισα να προφασίζομαι δικαιολογίες για να μην με παίρνει η μάνα μου μαζί της στο σπίτι του. Πλέον ένιωθα την απειλή και το κακό που μου έκανε. Αλλά στη μάνα μου όχι, δεν μου έβγαινε να μιλήσω.

Σε άλλο σημείο της μαρτυρίας της η 24χρονη πλέον κοπέλα περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέριες το θράσσος του ιερέα, “Θυμάμαι να τρώμε όλοι μαζί στο κυριακάτικο τραπέζι μετά τη Λειτουργία και να με κοιτάζει επίμονα και σιωπηλά, χωρίς να του δίνω αφορμή. Βάζοντάς τα κάτω εκ των υστέρων, συνειδητοποίησα πως ο τρόπος που με πλησίαζε, ακόμα και που με χαιρετούσε ήταν σεξουαλικά φορτισμένος.
Για όποιον δεν ξέρει, η εξομολόγηση είναι μια διαδικασία που γίνεται κατ’ ιδίαν με τον εξομολόγο εντός της εκκλησίας. Στη δική μου περίπτωση συνέβαινε στο σπίτι του, σε ένα απομονωμένο δωμάτιο. Θυμάμαι ένα διπλό κρεβάτι και από πάνω κάτι εικόνες. Θυμάμαι να καθόμαστε στο κρεβάτι και να μου χαϊδεύει τα μπούτια.

Άλλες φορές χάιδευε τα χέρια μου και μου ζητούσε να του πω τι αμαρτίες έχω κάνει. Αυτός ήταν ο τρόπος του για να με κάνει να τον εμπιστευτώ. Δεν είχα άλλη εμπειρία εξομολόγησης και αυτός ο παπάς είχε- υποτίθεται- αναλάβει να μου δείξει πώς γίνεται. Μου έλεγε ότι υπάρχει απόρρητο στην εξομολόγηση, οπότε “απαγορεύεται να πεις τι λέμε εδώ”. Πολλές φορές ήμουν αγχωμένη κι ανασφαλής, δεν ένιωθα καλά με το να είμαι μόνη μου μαζί του”.

flamis.gr

Προηγούμενο άρθροΤο έξυπνο κόλπο για να κοιμηθείτε με τον καύσωνα
Επόμενο άρθροΆργος: Αντίο σχολείο με μακροβούτια για τους μαθητές των Δημοτικών της πόλης