Αρχική Ν. Αχαΐας ΠΑΤΡΑ: Συνέλαβαν 35χρονο στα Ψηλαλώνια! Εστελνε εσώρουχα σε σερβιτόρες! Εκανε επιθέσεις αλλά...

ΠΑΤΡΑ: Συνέλαβαν 35χρονο στα Ψηλαλώνια! Εστελνε εσώρουχα σε σερβιτόρες! Εκανε επιθέσεις αλλά τον “έκαψε” το βίντεο

Του Αχιλλέα Ροδίτη (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

 

Κινητοποίηση στις αστυνομικές αρχές προκάλεσε η αποκάλυψη της «Πολιτείας», την περασμένη εβδομάδα, για τον… σάτυρο των Υψηλών Αλωνίων.

Στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΓΝΠ στο Ρίο βρίσκεται από την Τετάρτη το βράδυ ο… «σάτυρος» των Υψηλών Αλωνίων που συνελήφθη το μεσημέρι
της ίδιας μέρας μετά από νέα επίθεσή του σε γυναίκα θαμώνα καφετέριας την οποία πλησίασε και προσπάθησε να φιλήσει και να θωπεύσει, ενώ έπινε αμέριμνη τον καφέ της!

Άλλοι θαμώνες έσπευσαν να τον απομακρύνουν και σε έναν από αυτούς επιτέθηκε με γροθιές. Μετά από λίγο κατέφθασαν αστυνομικοί που τον συνέλαβαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Είχε προηγηθεί, δυο μέρες πιο πριν, η προσαγωγή του στην Αστυνομική Διεύθυνση, καθώς το ρεπορτάζ της «Πολιτείας» της Δευτέρας, για τη δράση του, είχε κινητοποιήσει άμεσα τις αρχές που αναζήτησαν στοιχεία από τους καταστηματάρχες της πλατείας.

Και όλοι είχαν να… πουν πολλά για την ενοχλητική συμπεριφορά του που είχε τρομοκρατήσει επαγγελματίες, θαμώνες καφετεριών και κυρίως σερβιτόρες στις οποίες ο 35χρονος έκανε απρόκλητα ανήθικες προτάσεις ή και πράξεις. Και προσφάτως είχε επιτεθεί σε σερβιτόρα προσπαθώντας να της βγάλει τη μάσκα και να τη φιλήσει, την ώρα που του σερβίριζε τον καφέ!

Ο νεαρός εντοπίστηκε και προσήχθη, ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για Μεσολογγίτη που ζει στην Πάτρα με χρήματα που του στέλνουν οι δικοί
του, πάσχει από επιληψία όμως έχει διακόψει τη θεραπευτική αγωγή.

Κατά την αρχική προσαγωγή του, όμως, οι επιχειρηματίες καταστημάτων που κλήθηκαν, αλλά και οι σερβιτόρες θύματα του, δεν θέλησαν να ασκήσουν νόμιμα μέσα εναντίον του δίνοντας τόπο στην οργή και ζητώντας απλώς να του γίνουν αυστηρές συστάσεις.Φαίνεται όμως ότι… δεν πήρε το μάθημα του. Απεναντίας. Δυο μέρες μετά προέβη στη νέα επίθεσή του που προκάλεσε τη σύλληψη και τον εγκλεισμό του στην Ψυχιατρική κλινική.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ «ΕΚΑΨΕ»

Ο 35χρονος κατηγορείται πως είχε κάνει ήδη… πολλά, σε σερβιτόρες των Υψηλών Αλωνίων κυρίως. Αλλά το αποκορύφωμα ήταν όταν επιτέθηκε σε νεαρή προσπαθώντας να την… φιλήσει τραβώντας με αιφνιδιαστική κίνηση του τη μάσκα της.

Και όλα αυτά την ώρα που του πήγαινε τον καφέ στο τραπέζι και μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων αλλά και του ιδιοκτήτη του καταστήματος ο οποίος έσπευσε να προστατέψει την υπάλληλο του. Ήταν σκηνή που καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

 

ΚΑΙ ΤΑ… ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ!

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Σε άλλη παρόμοια περίπτωση, που κι εκεί μπήκε ο καταστηματάρχης στη μέση, ο δράστης αποπειράθηκε να τον χτυπήσει με ποτήρι. Σε άλλο μαγαζί, απαιτούσε από κοπέλα στο μπαρ μια μάρκα μπύρας που δεν είχαν και άρχισε να την απειλεί ότι θα… εισέβαλε στο μπαρ για να τη θωπεύσει και να τη βιάσει!

Το πιο αξιοπερίεργο όλων ήταν που έστελνε φακέλους με… εσώρουχα, σε συγκεκριμένες σερβιτόρες. Γνώριζε τα μικρά τους ονόματα, έγραφε στον φάκελο για ποια σερβιτόρα προοριζόταν και απλώς τον άφηνε στο μπαρ για να της το παραδώσουν οι συνάδελφοι. Αδιαφορώντας αν τον ήξεραν έστω και φυσιογνωμικά, άρα μπορούσαν να γνωρίζουν πως εκείνος ήταν ο αποστολέας.