Αρχική Ν. Κορινθίας ‘Εξι μήνες χωρίς τον Πρόεδρό μας ………

‘Εξι μήνες χωρίς τον Πρόεδρό μας ………

Έξι μήνες σήμερα από την απώλεια του αγαπημένου μας Προέδρου, συντρόφου, πατέρα, αδερφού, θείου, φίλου, συνεργάτη, Θύμιου Κάππου.

‘Εξι μήνες από την απώλεια του δασκάλου μας, του μέντορά μας, του ανθρώπου εκείνου που έμπαινε μπροστά στο άδικο, σε οτιδήποτε κακό και άσχημο. Υπήρξε η ομπρέλα μας για όλο τον έξω κόσμο που ξαφνικά και άδικα έκλεισε για πάντα.

Ο Θύμιος Κάππος ήταν μία προσωπικότητα που σπανίζει στην σημερινή εποχή, ένας άνθρωπος με τσαγανό όπως έλεγαν οι φίλοι του, άπλωνε τα χέρια του και αγκάλιαζε τον κόσμο γύρω του προσφέροντάς τους ασφάλεια και προστασία.

‘Εξι δύσκολοι μήνες για όσους μείναμε πίσω για να συνεχίσουμε το όραμά του, το έργο του, το δημιουργημά του, το SUPER. Ανθρωποι έφυγαν άτακτα, αλλά υπήρξαν και αυτοί που ήρθαν κοντά μας με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Το μόνο σίγουρο είναι πως συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε το όνειρό του με τα όποια προβλήματα, με όλες τις τρικλοποδιές. Η μνήμη του μας κάνει δυνατούς, τα λόγια του μας οδηγούν.

Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη σας όλους αυτούς τους μήνες, ευχαριστούμε όσους σήμερα προσευχηθήκατε για την ψυχή του αγαπημένου μας στην αιώνια ζωή. Το SUPER παραμένει δυνατό με την ευχή του να μας καθοδηγεί, με σκληρή δουλειά και με άξιους συνεργάτες που ήταν και είναι στο πλευρό μας.

Σοφία Μπαλή