Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα : ‘Eπαιρνε νερό από την βρύση του σχολείου και πότιζε την...

Πάτρα : ‘Eπαιρνε νερό από την βρύση του σχολείου και πότιζε την επιχείρησή του

Σάλος από την αποκάλυψη του flamis.gr για την κλοπή νερού απ΄πο βρύση Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας! Την καταγγελία διερευνά τις τελευταίες ημέρες η Διεύθυνση του 64ου Δημοτικού Σχολείου μετά από αίτημα του διευθυντή της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Τάσου Σταυρογιαννόπουλο.

Η καταγγελία αναφέρει ότι άγνωστο άτομο συνδέει λάστιχο ποτίσματος σε βρύση του 64ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών στην περιοχή της Τερψιθέας και χρησιμοποιεί το νερό για πότισμα σε επιχείρηση εστίασης της περιοχής.  Ο διευθυντής της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας που είναι ενήμερος, δήλωσε: «Γνωρίζω την ύπαρξη της καταγγελίας και ήρθα σε επαφή με τον διευθυντή του Σχολείου για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, από την επικοινωνία μας, μου έγινε γνωστό ότι δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή του να συμβαίνει κάτι τέτοιο, οπότε δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν όντως συμβαίνει».

Πάντως από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης εστίασης μιλησε στο flamis.gr και δήλωσε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε μία φορά και μάλιστα εν αγνοία του. Μάλιστα όπως είπε επειδή υπήρξε κάποια βλάβη ο αλλοδαπός εργαζόμενός του χρησιμοποίησε μόνο εκείνο το απόγευμα το νερό της βρύσης του σχολείου. Είπε ακόμη ότι είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει στον λογαριασμό της ΔΕΥΑΠ του σχολείου γι την διαφορά που θα προκύψει από προηγούμενες καταναλώσεις.