Αρχική Eπικαιρότητα Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξεσπά κατά του πιλότου η Ιωάννα που δέχθηκε...

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξεσπά κατά του πιλότου η Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι πριν από περίπου ένα χρόνο, εξέφρασε μέσω Instagram την οργή της μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά.

Στην οργισμένη ανάρτησή της στο Instagram, η Ιωάννα έκανε λόγο για «πατριαρχία» και ξεσπάει εναντίον του 33χρονου συζύγου της Καρολάιν, που της στέρησε τη ζωή.

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα Γλυκά Νερά:

Γλυκά Νερά: Ξέσπασε κατά του πιλότου η Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι

“Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη.

Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δε μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της.

Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της”.

 

Η δεύτερη ανάρτηση της Ιωάννας:

Παπασπύρου

“Μάθε στο παιδί σου, στον μικρο σου αδερφό, στον φίλο σου, στον γνωστό που είχε λάθος επιρροές, στον άντρα, τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη. Γιατί δε θα αντέξουμε πολλά τέτοια ακόμη. Τα βαστάμε μέσα μας και μας λιώνουν εκ των έσω”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η τρίτη ανάρτηση της Ιωάννας:

Παπασπύρου